3 bin TL'ye kadar 1 TB M.2 SSD alınır mı?

wow0582

Centipat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarımda şu an MSI Spatium M450 500 GB M.2 SSD var. Bu bana yeterli gelmediği için 1 TB daha SSD almak istiyorum ama 1 TB M.2 SSD alırsam bu MSI SSD'yi boşa çıkarmak zorunda kalacağım çünkü 1 tane M.2 slotu var anakartta. Ya da bir tane SATA SSD alıp ikisini birlikte kullanacağım. Sizce ne yapmalıyım?

3.000 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerde yapabilir misiniz?

Elinizdeki SSD'yi satın ve mevcut paranızın üzerine bir tık daha ekleyerek kaliteli bir SSD alın.

Şu ürün ve marka hakkında bilginiz var mı acaba

Selam, bilgisayarımda şu an MSI Spatium M450 500 GB M.2 SSD var. Bu bana yeterli gelmediği için 1 TB daha SSD almak istiyorum ama 1 TB M.2 SSD alırsam bu MSI SSD'yi boşa çıkarmak zorunda kalacağım çünkü 1 tane M.2 slotu var anakartta. Ya da bir tane SATA SSD alıp ikisini birlikte kullanacağım. Sizce ne yapmalıyım?

3.000 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerde yapabilir misiniz?
Bunu da bakabilirsiniz.

Benim aklımda bu vardı ama bunda DRAM bulunmuyor. Attığınız SSD'lerde DRAM bulunuyor mu ve DRAM etkiler mi o kadar.Şu an benim SSD'mde de yok ama o kadar fark etmiyorum.
Benim attığım ssd de dram mevcuttur. Eğer dramli alacaksanız Windows u da o ssd kurarsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı