3 bin TL'ye kadar fare önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
Neredeyse 1.5 senedir ASUS ROG Keris kullanıyorum. Daha öncesinde de SS Rival 3 ve DeathAdder V2 kullanmıştım. Daha çok palm kullanıyorum fakat arada claw da oluyor. Keris'in hafifliği ve yapısı daha çok hoşuma gitmişti ve çok memnundum. Fakat son birkaç aydır çift tıklama, scroll algılamama, aşağı kaydırdığımda yukarı çıkma vb. sorunlarla karşılaştığım için yeni bir mouse arıyorum. Kablo konusunda da artık gına geldiği için kablosuz arıyorum. Bütçe konusunda 3.000 TL civarına kadar çıkabilirim ama çok çıkma taraftarı değilim. Şu ana kadar beğendiklerimi atıyorum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın fare optik anahtarlı değil ise yine çift tıklama sorunu yaşama olasılığı daima vardır. Mümkünse mekanik anahtarlı değil optik anahtarlı fare alın.

Hocam cevabınız için çok teşekkürler. Bu fiyat aralığında optik anahtarlı ne önerebilirsiniz?

V3 Hyperspeed pilli bir fare ve ağır. Bunu göz önünde bulundurarak almak lazım.
Asus Rog Gladius 1, Razer Deathadder V2, Razer Basilisk V2, Glorious Model I, Glorious Model D2 Pro kullandım ve şu an ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX kullanıyorum palm tutuş şeklinde. Hem palm hem de claw tutuşa yatkınlığı ile önerebilirim. İnceleme videolarında ayrıntısıyla bahsedilmiş bir fare ve her özellik çok işinize yarayabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

V3 HyperSpeed pilli bir fare ve ağır. Bunu göz önünde bulundurarak almak lazım.
ASUS ROG Gladius 1, Razer DeathAdder v2, Razer Basilisk v2, Glorious model I, Glorious Model D2 Pro kullandım ve şu an ATK blazing sky X1 Pro Max kullanıyorum palm tutuş şeklinde. Hem palm hem de claw tutuşa yatkınlığı ile önerebilirim. İnceleme videolarında ayrıntısıyla bahsedilmiş bir fare ve her özellik çok işinize yarayabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi Viper v3'ün pilli ve ağır olması hiç cezbetmiyor. Rival 650 de odun gibi ağır. X1 gayet güzel duruyor her isteğimi karşılıyor fakat denemeden almak ve hatalı gelmesi sonucunda iade ya da değişim işlerinin zorluğu sıkıntı yaratabilir mi?

Dediğiniz gibi Viper v3'ün pilli ve ağır olması hiç cezbetmiyor. Rival 650 de odun gibi ağır. X1 gayet güzel duruyor her isteğimi karşılıyor fakat denemeden almak ve hatalı gelmesi sonucunda iade ya da değişim işlerinin zorluğu sıkıntı yaratabilir mi?
Arızalı üründe değişim iade olabilir ama geçen yıl mıydı neydi çıkan bir yasal düzenleme ile elektronik ürünler iade edilmiyor.
Her türlü arıza ve hata için teknik servise gidiyor, onların tespitine göre şekilleniyor hakların.

Şekil olarak Razer Viper V3 ve Viper V3 Pro'nun aynısı. Elektronik mağazalarda teşhirde olursa bir denersiniz.

Arızalı üründe değişim iade olabilir ama geçen yıl mıydı neydi çıkan bir yasal düzenleme ile elektronik ürünler iade edilmiyor.
Her türlü arıza ve hata için teknik servise gidiyor, onların tespitine göre şekilleniyor hakların.

Şekil olarak Razer Viper V3 ve Viper V3 Pro'nun aynısı. Elektronik mağazalarda teşhirde olursa bir denersiniz.

Yarın gidip bakacağım. Şekli elime uygunsa X1 alacağım gibi gözüküyor. Vaktinden ayırıp mesaj atıp yardım eden herkese çok teşekkürler.

Yarın gidip bakacağım. Şekli elime uygunsa X1 alacağım gibi gözüküyor. Vaktinden ayırıp mesaj atıp yardım eden herkese çok teşekkürler.
Bu arada X1'in baz versiyonunu alma, diğer iki versiyondan istediğini alabilirsin. Baz versiyonunun (en ucuz versiyonu) bataryası az. Diğer iki versiyon 500 MAH bataryalı, piyasadaki birçok kablosuzdan yüksek ve 1000 HZ'den yukarı polling rate değerinde kullanıyorsan çok lazım olur.
Ben 2000 HZ polling rate kullanıyorum ve batarya daha fazla gitsin diye iki ayrı profil oluşturdum.
Birisi: Oyun için 1600 DPI, 2000 HZ polling rate, düşük gecikme teknoloji aktif.
Diğeri: Genel kullanım için 800 DPI, 500 HZ polling rate, düşük gecikme teknoloji kapalı.
Farenin altındaki DPI butonuna seçili profile geç kısayolunu atadım. Birinci profilde ikinci profile geç, ikinci profilde birinci profile geçişi seçtim.
Bunların hepsini web sitesi arayüzünden yapıyorsun. İstersen uygulamasını da kurabilirsin. Ben ne olur olmaz diye sitesinden uygulamasını indirdim ama kurmadım. Web sitesi arayüzünde sıkıntı olursa uygulamayı kurarım ki kullanıp kaldırmıştım. Birinde olup da diğerinde ulaşamadığım bir ayar yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı