- Makaleler
- 2
Daha fazla
Herkese iyi günler.
Neredeyse 1.5 senedir ASUS ROG Keris kullanıyorum. Daha öncesinde de SS Rival 3 ve DeathAdder V2 kullanmıştım. Daha çok palm kullanıyorum fakat arada claw da oluyor. Keris'in hafifliği ve yapısı daha çok hoşuma gitmişti ve çok memnundum. Fakat son birkaç aydır çift tıklama, scroll algılamama, aşağı kaydırdığımda yukarı çıkma vb. sorunlarla karşılaştığım için yeni bir mouse arıyorum. Kablo konusunda da artık gına geldiği için kablosuz arıyorum. Bütçe konusunda 3.000 TL civarına kadar çıkabilirim ama çok çıkma taraftarı değilim. Şu ana kadar beğendiklerimi atıyorum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
Neredeyse 1.5 senedir ASUS ROG Keris kullanıyorum. Daha öncesinde de SS Rival 3 ve DeathAdder V2 kullanmıştım. Daha çok palm kullanıyorum fakat arada claw da oluyor. Keris'in hafifliği ve yapısı daha çok hoşuma gitmişti ve çok memnundum. Fakat son birkaç aydır çift tıklama, scroll algılamama, aşağı kaydırdığımda yukarı çıkma vb. sorunlarla karşılaştığım için yeni bir mouse arıyorum. Kablo konusunda da artık gına geldiği için kablosuz arıyorum. Bütçe konusunda 3.000 TL civarına kadar çıkabilirim ama çok çıkma taraftarı değilim. Şu ana kadar beğendiklerimi atıyorum önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Son düzenleyen: Moderatör: