50 CC motor kullanıyorum. 2 mahalle arası işe gitmek için 3 bin TL'ye kadar kask önerebilir misiniz? Aklımda LS2 Rapid modeli var ancak fiyatı çok yükseldiğinden ve bazıları çok düşük kalite dediği için emin olamadım.
En ucuz 3M G3000 Ayarlı Sarı Baret fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! 3M G3000 Ayarlı Sarı Baret özelliklerini incele, 522,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Stream evo. MT helmet modellerine de bakabilirsiniz. Ama bütçeyi az arttırıp evo modeli es geçerim sharp testinden 4 yıldız alan bu fiyatta tek kask diyebilirim. Beni en az 2 kere ölümden döndürdü.
En ucuz 3M G3000 Ayarlı Sarı Baret fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! 3M G3000 Ayarlı Sarı Baret özelliklerini incele, 522,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
50 CC motor kullanıyorum. 2 mahalle arası işe gitmek için 3 bin TL'ye kadar kask önerebilir misiniz? Aklımda LS2 Rapid modeli var ancak fiyatı çok yükseldiğinden ve bazıları çok düşük kalite dediği için emin olamadım.
Stream EVO. Mt helmet modellerine de bakabilirsiniz. Ama bütçeyi az arttırıp EVO modeli es geçerim sharp testinden 4 yıldız alan bu fiyatta tek kask diyebilirim. Beni en az 2 kere ölümden döndürdü.