3 bin TL'ye kadar klavye önerisi

Amazon görebileceğiniz en güvenilir sitelerden biridir.

Ben MageGe tercih ederdim, sırf ekranı var diye 700 fazladan vermeye gerek yok.

Hocam Amazon değil ucuzbuduru diyorum siyahını alacağım cunku.

Dostum mavi olan Amazon siyah olanı bilmiyorum forumdakilere bir sorum istersen. Umarım istediğin gibi olur :D

Hocam patlıcan almayalimda.

Amazon görebileceğiniz en güvenilir sitelerden biridir.

Ben magegee tercih ederdim, sırf ekranı var diye 700 fazladan vermeye gerek yok.
Magegee markasını hiç duymadığımdan sordum iyi midir? Satıcısı güvenilir midir?

Hocam Amazon değil ucuzbuduru diyorum siyahını alacağım cunku.

Hocam patlıcan almayalimda.

Forumda şu konuyu buldum. Güvenilir diyorlar alabilirsin bence :D alacaksan şimdiden hayırlı olsun

Forumda şu konuyu buldum. Güvenilir diyorlar alabilirsin bence :D alacaksan şimdiden hayırlı olsun
Pardon Hocam link yanlış olmuş google a "ucuzbudur güvenilir mi" yazıp ilk çıkan konuya bakarsanız görebilirsiniz

Pardon Hocam link yanlış olmuş google a "ucuzbudur güvenilir mi" yazıp ilk çıkan konuya bakarsanız görebilirsiniz
Link bazı yerlerde çalışmıyor olabilir ondan yazdım. Bende çalıştı tekrar deneyince

Bu önerilen klavyelerde makro tuş atıyabiliyor muyuz? Şu anki eski tip G710+ var bende. Sol yandaki makro tuşlarından 2 tanesini sıklıkla kullanır oldum. CTRL+C ile CTRL+v yi atamıştım. Tek parmakla halletmek harika bir şey. Makrosuz klavyeye alışabilir miyiz ne dersiniz?

Bu önerilen klavyelerde makro tuş atıyabiliyor muyuz? Şu anki eski tip G710+ var bende. Sol yandaki makro tuşlarından 2 tanesini sıklıkla kullanır oldum. CTRL+C ile CTRL+v yi atamıştım. Tek parmakla halletmek harika bir şey. Makrosuz klavyeye alışabilir miyiz ne dersiniz?

Uygulamasindan makro ayarlanabiliyor hocam ekstra tus yok ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı