flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Temmuz 2024 #1 Yaklaşık 3 bine yakın bir bütçem var. TKL ve red switch bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz nedir?
Yaklaşık 3 bine yakın bir bütçem var. TKL ve red switch bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz nedir?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 3 Temmuz 2024 #2 flezyyg dedi: Yaklaşık 3 bine yakın bir bütçem var. TKL ve red switch bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 TuÅları ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açıp alın. Veya Z686 bakabilirsiniz. Red switch olanı bitmiş sanırsam. Bu fiyata kalmazdı zaten.
flezyyg dedi: Yaklaşık 3 bine yakın bir bütçem var. TKL ve red switch bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 TuÅları ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açıp alın. Veya Z686 bakabilirsiniz. Red switch olanı bitmiş sanırsam. Bu fiyata kalmazdı zaten.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Temmuz 2024 #3 Vınnnn dedi: Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 TuÅları ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açıp alın. Veya Z686 bakabilirsiniz. Red switch olanı bitmiş sanırsam. Bu fiyata kalmazdı zaten. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almayı düşünmüyorum.
Vınnnn dedi: Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 TuÅları ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Yeni hesap açıp alın. Veya Z686 bakabilirsiniz. Red switch olanı bitmiş sanırsam. Bu fiyata kalmazdı zaten. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almayı düşünmüyorum.