hocam ekran kart uzunluklarıma göre ekran kartım sığarmı mümkünse 3 santim falan boşluk kalsın istiyorum![]()
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sığar.hocam ekran kart uzunluklarıma göre ekran kartım sığarmı mümkünse 3 santim falan boşluk kalsın istiyorum
Düzeltme yaptım. İlk attığım link 650 wattı bu 750 watt. MSI sitesinde 750watt öneriyr.
Hocam ekran kart uzunluklarıma göre ekran kartım sığar mı mümkünse 3 santim falan boşluk kalsın istiyorum.
Rampage sailor kullanıyorum 2-3 sene oldu sanırım, memnunum.
dikkat edeceğim teşekkürler biraz daha bakınıp hemen geri dönüş yapacağımEkran kartının boyutları 335 X 140 X 61. Kasa 370cm kadar destekliyor. Ancak ilk attığım linki değiştirdim lütfen o konuya dikkat edin çünkü MSI sitesinde tavsiye ettiği 750 watt. Düzeltilmiş linkimdeki ürün aynı kasa 750 watt.
Ekran kartının boyutları 335 X 140 X 61. kasa 370cm kadar destekliyor. Ancak ilk attığım linki değiştirdim lütfen o konuya dikkat edin çünkü MSI sitesinde tavsiye ettiği 750 watt. Düzeltilmiş linkimdeki ürün aynı kasa 750 watt.
Yani bu fiyata DeepCool hazır kasa + PSU hariç pek fazla alınabilir olan seçenek yok gibi, PF650 bulunuyor içinde yanlış bilmiyorsam. CG540'a da bakabilirsin. CC560'a göre 1 cm daha fazla Max GPU uzunluğu destekliyor. Bütçeni esnetebilirsen daha iyi ikili bakabiliriz, sonuçta Suprim model bir ekran kartı takacağını söylüyorsun, sağlam bir güç kaynağından beslense iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.