3 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Mevcut klavyem çok parmaklarımı yoruyor. Kalitesiz bir şey. Tuşa yumruk atsam gene de basmıyor bazen.
Kodlama için kullanacağım klavyeyi. Yağ gibi akacak, elimi yormayacak bir şey lazım arkadaşlar.
Bir arkadaşım aşağıdaki ürünü önerdi ama daha uygun fiyatlı bir seçenek var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Bunun avuç içi desteği olması eli rahat tutar galiba.

Arkadaşlar merhaba.
Mevcut klavyem çok parmaklarımı yoruyor. Kalitesiz bir şey. Tuşa yumruk atsam gene de basmıyor bazen.
Kodlama için kullanacağım klavyeyi. Yağ gibi akacak, elimi yormayacak bir şey lazım arkadaşlar.
Bir arkadaşım aşağıdaki ürünü önerdi ama daha uygun fiyatlı bir seçenek var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Bu avuç içi destekli olan bir arkadaşımda çok kötü klavye bence bastığını hissetmiyosun ses falan da yok çok yumuşak.

Arkadaşlar merhaba.
Teşekkür ederim.

Scope RX bende kullandım alınmaz bana göre keycapleri kalitesiz.

O attığın klavyelerin hiçbiri alınmaz. Klavyeler wraithten istediğin klavyeyi beğenip alabilirsin, çoğu kaliteli ama illa önerecek olursam: YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Bütçe artarsa: Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Çok marjinal duruyor klavyeler. Vintage tarzı. Kaliteli mi gerçekten?

Scope RX bende kullandım alınmaz bana göre keycapleri kalitesiz.
Şu anki klavyemden kötü değildir. Emektar kusura bakmasın ama en vasatını kullanıyorum şu anda.

Çok marjinal duruyor klavyeler. Vintage tarzı. Kaliteli mi gerçekten?

Şu anki klavyemden kötü değildir. Emektar kusura bakmasın ama en vasatını kullanıyorum şu anda.

Hocam sizin attığınız klavyelerden daha iyiler zaten ama aman aman kaliteli değiller, orta kaliteye sahipler. Bu bütçeyede maksimum bu kadar var zaten.

Hocam sizin attığınız klavyelerden daha iyiler zaten ama aman aman kaliteli değiller, orta kaliteye sahipler. Bu bütçeyede maksimum bu kadar var zaten.
Oyun maksadıyla kullanmayacağım için aşırı özellikli bir şeye ihtiyacım yok aslında. Bu klavyeler tuş mekanizmasına çok odaklandığından dolayı fonksiyonları biraz eksik tutmuşlar. Numpad, vb. sağ bölüm yok mesela. Tam detaylı bir klavye olsa daha iyi olurdu. En iyisi deneyerek almak sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı