DFWEmirhan
Hectopat
Daha fazla
Genellikle oyun oynayacağım için klavye ve mouse önerisi istiyorum yeni sistemime.
Ben klavye bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ASUS TUF Gaming K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Oyuncu Klavyesi (90MP01X0-BKYA00)
ASUS TUF Gaming K1 oyuncu klavyesi üstün performans ve olağanüstü dayanıklılık sunuyor.www.gaming.gen.tr
Red switch olursa iyi olur mouse olarak kaliteli bir şey var mıdır 1500TL'ye? Yoksa fiyatı arttırmam mı gerekir?
Mouse tutuş şekliniz ve elinizin ölçülerini söyleyebilir misiniz?Genellikle oyun oynayacağım için klavye ve mouse önerisi istiyorum yeni sistemime.
Ben klavye bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ASUS TUF Gaming K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Oyuncu Klavyesi (90MP01X0-BKYA00)
ASUS TUF Gaming K1 oyuncu klavyesi üstün performans ve olağanüstü dayanıklılık sunuyor.www.gaming.gen.tr
Red switch olursa iyi olur mouse olarak kaliteli bir şey var mıdır 1500TL'ye? Yoksa fiyatı arttırmam mı gerekir?
Mouse tutuş şekliniz ve elinizin ölçülerini söyleyebilir misiniz?
Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000SAZ7I bu fareyi almayı düşünüyorum ancak elimin ölçüsünü nasıl alabilirim? Nereden nereye kadar ölçeceğim? İnternetten baktım ama bulamadım.www.technopat.net Fare tutuş şekilimin adı nedir?
Mouse'u parmaklarımın ortası hafif havada duracak şekilde tutuyorum. Bu tutuş şeklinin adı nedir? Ve bu tutuş için hangi mouse iyidir? Genelde MOBA, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. El ölçülerim: dikey 16cm yatay 8cm. Kullandığım mouse G300s biraz küçük geliyor.www.technopat.net
Klavye için: K1'i almanızı önermiyorum, bu bütçede daha iyi seçenekler varken, mekanik bile olmayan bir klavye alınmaz. K617'de yay sesi sorunu var ve 3-pin hotswap olmasına rağmen bazı 3-pin switchlerde uğraştırıyor. AK680 de 3-pin hotswap ama 1400₺ çok gibi geldi. Klavye olarak daha ucuz ve 5-pin hotswap olan GK61'i almanızı öneririm. Mouse için de daha fazla bütçeniz kalacak ve daha kaliteli modellere yönelebileceksiniz.
"Şu mouse 5 yıl götürür." diye bir garanti veremeyeceğim maalesef, teknolojik ürünler bunlar sonuçta. En iyi seçenek bu gibi duruyor:Kuzenim 8 yaşında onun için istiyorum yeni oyun oynamaya başlayacak ilk bilgisayarı olacak elimden geldiğince iyi olmasını istiyorum bilgisayarı alıp 5 yıl garanti kullanabiliyor olması lazım 5 yıl sonra güncelleyebilir anca.
"Şu mouse 5 yıl götürür." diye bir garanti veremeyeceğim maalesef, teknolojik ürünler bunlar sonuçta. En iyi seçenek bu gibi duruyor:
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Alternatif:
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, mouse bataryaları da zamanla tükeniyorlar ama bu çok çabuk olan bir şey değil.5 yıl götürmesine garanti veremezsiniz zaten. Kullanım şeklinede bağlı bozulabilir cihazlar ne de olsa insan yapımı. İlk şeçenek güzel duruyor farelerin bataryası telefonlar gibi ölüyor mu?
Yani kaliteli olsa yeter.