3 bin TL'ye kompakt klavye önerisi

ah4tmx

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Bana laptop için bir klavye lazım ve yanımda taşıyacağım için olabildiğince kompakt olursa çok iyi olur.
İlk başta yarım klavyelere baktım, 35 tuşlu falan ama garip markalar var, kimse önermiyor gibi bir de.
Aradığım özellikler:
Olabildiğince küçük kompakt olması.
Sol Shift büyük olsun.
Varsa taşıma çantası veya kılıfı iyi olur.

Mekanik vs. bilmiyorum. Uzun ömürlü olması açısından hot swap iyi olur sanki.

Bütçe 3000 diyeyim. Değer diyorsanız biraz daha çıkabilirim ama F/P olması yeterli olur aslında. Sonuçta bir klavye, çok da vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu gayet işini görür, daha fazla vermeye çok da gerek yok.

Bu mu yoksa Aula Win60 he Pro manyetik mi daha iyi.
Yani manyetiğin çok bir avantaji olduğunu düşünmüyorum, o yüzden ben bunu tercih ederdim. Hem kablosuz özelliği olduğu için taşıyarak kullanması daha basit olur, kabloyla uğraşmazsın.

Yani manyetiğin çok bir avantaji olduğunu düşünmüyorum, o yüzden ben bunu tercih ederdim. Hem kablosuz özelliği olduğu için taşıyarak kullanması daha basit olur, kabloyla uğraşmazsın.

Bu F65'in switch falan nasıl hot swap olmasi iyi sessiz switch lazim bana bir de boyutu bundan küçük yok sanırım TKL en düşük boyut.

Bu F65'in switch falan nasıl hot swap olmasi iyi sessiz switch lazim bana bir de boyutu bundan küçük yok sanırım TKL en düşük boyut.
Switchleri en üst seviye değil tabi ama orta-üst seviye arası bir şeydir yani yeteri kadar kaliteli. Ses olarak şöyle söyleyim bir blue switch kadar sesli değil ama seninle aynı odada yatan biri varsa rahatsız olabilir. Gerçi silent switchlerden almadığın sürece bu her switch için geçerli.
oyutu bundan küçük yok sanırım TKL en düşük boyut.
Boyutu bundan küçük olan yüzde 60 klavyeler var ama bunla arasında çok boyut farkı olmaz. Bir de yüzde 40 var ama onlar yaygın değil zaten bulman zor olur.

TKL klavyeler daha büyük oluyor bunlardan, şu tarz oluyorlar.

Son düzenleme:

O zaman en mantıklı seçenek attığınız klavye bir deneyeyim bakalım.
Bunun başka rengi yok mu gri siyah gibi gri var ama V3 falan diyor hangisini almalıyım.

O zaman en mantıklı seçenek attığınız klavye bir deneyeyim bakalım.
Bunun başka rengi yok mu gri siyah gibi gri var ama V3 falan diyor hangisini almalıyım.

Şu şekil 3 rengi var. Üçünün de switchleri güzel zaten, renk olarak beğendiğini al o yüzden.

Gri olanı sipariş verdim bakalım boyut olarak biraz daha büyükmüş win60 he pro ya göre inşallah çantaya sığar benim.

60 klavyelerden buna benzer model yok mu?

Gri olanı sipariş verdim bakalım boyut olarak biraz daha büyükmüş win60 he pro ya göre inşallah çantaya sığar benim.

60 klavyelerden buna benzer model yok mu?
Ben 75 klavye bile sığdırıyorsam o illaki sığar diye düşünüyorum, çanta çok küçük değilse. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…