3 bin TL'ye mekanik klavye önerisi

Sama

Kilopat
Türkçe mekanik klavye arıyorum. Şu anda %70 mekanik klavye kullanıyorum ve pek memnun değilim. 3000 TL'yi aşmayacak, özellikle Türkçe mekanik klavye arıyorum. Custom tarzı klavyeler çok hoşuma gidiyor fakat Türkçe olarak pek bulamadım. (Sonrasında ekstradan tuşları değiştirmek istemiyorum, yıllardır Türkçe kullanmaya alıştığım için İngilizce kullanmaya hala alışamadım.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    255 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe mekanik klavye arıyorum. Şu anda %70 mekanik klavye kullanıyorum ve pek memnun değilim. 3000 TL'yi aşmayacak, özellikle Türkçe mekanik klavye arıyorum. Custom tarzı klavyeler çok hoşuma gidiyor fakat Türkçe olarak pek bulamadım. (sonrasında ekstradan tuşları değiştirmek istemiyorum, yıllardır Türkçe kullanmaya alıştığım için İngilizce kullanmaya hala alışamadım.)

Hocam bana göre kusursuz olan Razer Blackwidow V3 TKL bakabilirsin fiyatı zamlı biraz ama kendimde kullanıyorum şu ana kadar kullandığımız en iyilerinden.

İnternet kafede deneyimlemiştim kendi özel switcleri ile güzel bir hissiyat sahip bir göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Türkçe mekanik klavye arıyorum. Şu anda %70 mekanik klavye kullanıyorum ve pek memnun değilim. 3000 TL'yi aşmayacak, özellikle Türkçe mekanik klavye arıyorum. Custom tarzı klavyeler çok hoşuma gidiyor fakat Türkçe olarak pek bulamadım. (sonrasında ekstradan tuşları değiştirmek istemiyorum, yıllardır Türkçe kullanmaya alıştığım için İngilizce kullanmaya hala alışamadım.)

Eğer FPS türü tarzı oyunlar oynuyorsan mad 68 he klavyesini öneririm Rapid trigger falan da var içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı