3 bin TL'ye mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerisi

fatihblcks

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor ve sol tarafı da bozuldu. 2k-3k arasında fiyatı olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu da iyi olan konforlu kulaklık lazım.

45 metre menzil ? Pek imkan vermedim ama.
Ortalama 20 metrede denedim daha uzağını denemedim ama 20 metrede bile adam akıllı sorunsuz çalışıyor. Bi gün sokağın sonuna kadar bi gideyim bakayım.

Ortalama 20 metrede denedim daha uzağını denemedim ama 20 metrede bile adam akıllı sorunsuz çalışıyor. Bi gün sokağın sonuna kadar bi gideyim bakayım.
Gece gece güldürdünüz ilahı hocam ya tabi ev 3000 metrekare olmayınca max 20 metreden oluyor.

Kullanıyorum. Yok böyle bir şey. Dehşet bir şey. MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
45 metre menzil, 250 saat pil kullanım ömrü.
Hocam affedersin pek bilgim yok sorularım biraz garip olabilir uyarısını geçeyim öncelikle..
eskiden kullandığım kablosuz kulaklıklarda hem oyun hem discord aynı anda açıkken ses bozuk oluyordu. Kimseyle konuşamıyordum. Biraz çekiniyordum o sebeple kablosuz almaya. Öyle olmasının sebebi ne ve bunda öyle bir sorun olur mu?

Yok ben denedim ama bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…