3 bin TL'ye mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerisi

Hakkında şikayet olmayan firma bulamazsam, beklerim Amazon'a gelince oradan alırım. Alışmayın bunlara ve bu şekilde kanıksamayın. Biraz tepkiniz olsun.

Bu sadece Türkiye'lik bir durum değil ki her ülkede var. Amerika'ya git kargo firmalarını sor Amazon dışı hepsi kötü der. Sorun yaşarsan tabii hakkını ararsın ama 5 insandan 1'i sorun yaşıyor diye boykot mu edelim?
O sorun yaşayan kişide zaten eninde sonunda iade vs. alır.

Amazon satiyor suan zaten . Stok getirdiler sinirli sayida.

Bunu gördüm ancak UPC kodu normal üründen farklı. (Upc kodu bir ürünü diğerlerinden ayiran uluslararasi özel bir koddur.)

Ne fark olduğunu sordum yazılı olarak 26 eylülde. Ancak hala bir yanıt alamadım.

Masallah dedigimiz 3 gün yaşamıyor ama yine de esnaftan iyidir.

Diger saticilar derseniz Amazon'un kendisi 3009 TL'ye satiyor. Tam 3000 TL'ye de Elit Muzik satiyor resmi distrubitoru Fifine'nin.

Diger saticilar derseniz Amazon'un kendisi 3009 TL'ye satiyor. Tam 3000 TL'ye de Elit Muzik satiyor resmi distrubitoru Fifine'nin.

Evet takip ediyorum.

Temel problem; Amazon satıcılı olandaki UPC kodu: 850052511333,
Önceden satılan ancak şu anda stokta gözükmeyen ürünün UPC kodları ise: 850052511531 850052511104. Yani farklı kodları var.

Bunu yapay zekaya (gemini) sormuştum ve internette kısa bir araştırma yaptım. UPC kodu farklı ise birebir aynı ürünler değillermiş. Bu konuyu desteğe yazdım ancak yanıt alamadım. Ne fark var arada netleştirebilsem almayı düşüneceğim.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…