3 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000TL

rakait

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye yakın kontrast ve renkler olarak en iyi bu diye biliyorum:

Ama gecikmesi berbat, CS2 gibi rekabetçi oyunlarda ciddi rank kasma derdiniz varsa uzak durun. Aksi durumda en ideal monitör.

%82 DCI P3, 977 kontrast ve 260 nit parlaklığı var bu teste göre:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O bütçeye yakın kontrast ve renkler olarak en iyi bu diye biliyorum:

Ama gecikmesi berbat, CS2 gibi rekabetçi oyunlarda ciddi rank kasma derdiniz varsa uzak durun. Aksi durumda en ideal monitör.

%82 dCi P3, 977 kontrast ve 260 nit parlaklığı var bu teste göre:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gecikmesi neden kötü ki, rekabetçide rahatsız ediyorsa almam.

Bütçeni 400TL geçiyor.
Maksimum bütçen nedir?

Bu 3100TL üstüne çıkmak istemezdim ama her türlü değer derseniz çıkabilirim yani, o ViewSonic'de iyimiş.

Gecikmesi neden kötü ki, rekabetçide rahatsız ediyorsa almam.
100Hz'de anca bu oluyor hocam. Esporcu monitörü değil sonuçta. 9ms civarı gecikmeye sahip testlerde, daha önce oyuncu monitörü kullanmadıysanız pek sırıtmaz ama dediğim gibi "Ben esporcu olucam." gibi fikirleriniz varsa cüzdanı açmanız iyi olur.

3-5ms oluyor testlerde 180Hz monitörlerde. (Overshoot olmadan.)

Diğer monitörlerin çoğuda kontrast olarak 600-800 civarı oluyor. (VA hariç.)

100Hz'de anca bu oluyor hocam. Esporcu monitörü değil sonuçta. 9ms civarı gecikmeye sahip testlerde, daha önce oyuncu monitörü kullanmadıysanız pek sırıtmaz ama dediğim gibi "ben esporcu olacağım." gibi fikirleriniz varsa cüzdanı açmanız iyi olur.

3-5ms oluyor testlerde 180Hz monitörlerde. (overshoot olmadan.)

Diğer monitörlerin çoğuda kontrast olarak 600-800 civarı oluyor. (VA hariç.)

1ms yazıyorduda o yüzden dedim esporcu olmak istesem bütçede olmazdım herhalde ya. Ben MSI yerine bunu alacağım ama galiba:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı