3 bin TL'ye Nuphy Halo96 benzeri Custom klavye önerisi

Bütçe
3000

Sverd

Centipat
Daha fazla  
Selam herkese. Başlıktaki klavye çok hoşuma gitti fakat çok pahalı olduğu için bütçemin üstünde kalıyor maalesef. Bu yüzden Custom olarak belki yapabilir miyim düşüncesi oluştu. Bütçemi zorladığım takdirde maksimum 2.5-3K ayırabilirim. Süre sorunum yok, o yüzden problem değil benim için. %96 deniyor sanırım bu tarz klavyelere. İş yerinde de kullanacağım için sessiz bir Switch tavsiyesiyle beraber yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Eğer bütçe böyle bir Custom için yetersiz gelecekse Ajazz AK992 hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz. Direkt olarak vazgeçip AK992 klavyeyi ya da benzer şekildeki modellerden birini de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ben Redragon K628 Pro kullanıyorum ama giriş seviyesinin bir tık üstü. Hiç fena değil aslında. Çok da keyif alarak kullanıyorum. Sahibinden'de 1750'ye sıfır satan varmış. Yani bir düşünebilirsin. Fotolarını da bırakıyorum:

45.jpg

WhatsApp Görsel 2024-01-13 saat 13.43.01_70e7f03c.jpg

28.jpg

Aslında ben Redragon K628 Pro kullanıyorum ama giriş seviyesinin bir tık üstü. Hiç fena değil aslında. Çok da keyif alarak kullanıyorum. Sahibinden'de 1750'ye sıfır satan varmış. Yani bir düşünebilirsin. Fotolarını da bırakıyorum:

Eki Görüntüle 2110372

Eki Görüntüle 2110373

Eki Görüntüle 2110374
Hocam bana da bu görsellerle yardımcı olmuştunuz ama bunlar biraz sakıncalı (!) Lakin benim gibi bu işleri anlamayan, artık vakti de pek olmayan kişiler için sizin setuplar fena güzel gözüküyor, insanı cezbediyor :D

Konu sahibine gelecek olursak bende bu tarz bir klavye arayışındayken, sesinin yeterli gelmesinden ve beni tatmin etmesinden dolayı Ajaz AK820 Pro'yu Epomaker sitesinden sipariş ettim geçen hafta. Şuan yollarda bakalım ne zaman gelir ama fiyatının üstünde bir kalitede olduğunu öğrendim araştırmalarım sonucu. Kod ile birlikte 54 $ total ödeme yaptım, geldiğinde de vergi ile birlikte tahminimce 2200~2300 gibi bir ücret çıkacak, tavsiye ederim. Kullanmadan tavsiye etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmalarım üzerine bunu söyleyebilirim.

Benzer kablolu olarak Glorious GMMK 2 %96 var. Gereğinden pahalı olduğu da bir gerçek.

Böyle bir Custom yapmak için uğraşırken açıkçası kablosuz olmasını isterim ve evet dediğiniz gibi pahalı olması biraz sıkıntı yaratıyor maalesef.

Eki Görüntüle 2110372

Eki Görüntüle 2110373

Eki Görüntüle 2110374

Gerçekten güzel görünüyor hocam teşekkür ederim fotoğraflı tavsiyeniz için. Aslında bu klavyeyi gördüm fakat markadan dolayı kafamda soru işaretleri var. Olmuşken kötü bir şey de almak istemiyorum. Özellikle Wireless açısından geçişlerde falan üzmemesi gerekiyor beni. Bu konularda nasıl acaba?

Hocam bana da bu görsellerle yardımcı olmuştunuz ama bunlar biraz sakıncalı (!) Lakin benim gibi bu işleri anlamayan, artık vakti de pek olmayan kişiler için sizin setuplar fena güzel gözüküyor, insanı cezbediyor :D

Konu sahibine gelecek olursak bende bu tarz bir klavye arayışındayken, sesinin yeterli gelmesinden ve beni tatmin etmesinden dolayı Ajaz AK820 Pro'yu Epomaker sitesinden sipariş ettim geçen hafta. Şu an yollarda bakalım ne zaman gelir ama fiyatının üstünde bir kalitede olduğunu öğrendim araştırmalarım sonucu. Kod ile birlikte 54 $ Total ödeme yaptım, geldiğinde de vergi ile birlikte tahminimce 2200~2300 gibi bir ücret çıkacak, tavsiye ederim. Kullanmadan tavsiye etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmalarım üzerine bunu söyleyebilirim.

Sizin aldığınız klavye de en çok önerilenlerden ama numpad kısmını çok kullanıyorum işim gereği ve çok yarımcı oluyor alışkanlık da olduğu için. O yüzden AK992 modelini alabilirim diye düşünüyorum başlıktaki klavyeye benzer bir çözüm bulamazsam.

Böyle bir Custom yapmak için uğraşırken açıkçası kablosuz olmasını isterim ve evet dediğiniz gibi pahalı olması biraz sıkıntı yaratıyor maalesef.

Gerçekten güzel görünüyor hocam teşekkür ederim fotoğraflı tavsiyeniz için. Aslında bu klavyeyi gördüm fakat markadan dolayı kafamda soru işaretleri var. Olmuşken kötü bir şey de almak istemiyorum. Özellikle Wireless açısından geçişlerde falan üzmemesi gerekiyor beni. Bu konularda nasıl acaba?

Sizin aldığınız klavye de en çok önerilenlerden ama numpad kısmını çok kullanıyorum işim gereği ve çok yarımcı oluyor alışkanlık da olduğu için. O yüzden AK992 modelini alabilirim diye düşünüyorum başlıktaki klavyeye benzer bir çözüm bulamazsam.
Yani gecikme değerleri çok iyi değil haliyle ve bir çok Custom mekanik klavyelerde de raporlama hızları çok iç açıcı değil bildiğim kadarıyla. Bluetooth geçişlerde 2 3 saniye alabiliyor bilgisayarın algılaması. EN büyük eksiği modlar arası geçiş tuşu klavyenin altında. Bunun bir küçük modelinde yanda bulunuyor. Yani ben aldığımda uygundu diyebilirim fiyatı ama şimdi 2K bandından çok daha mantıklı seçenekler var. Fakat siz TKL boyutunda Numpad'li baktığınız için biraz seçenekler kısıtlı haliyle.

Yani gecikme değerleri çok iyi değil haliyle ve birçok Custom mekanik klavyelerde de raporlama hızları çok iç açıcı değil bildiğim kadarıyla. Bluetooth geçişlerde 2 3 saniye alabiliyor bilgisayarın algılaması. EN büyük eksiği modlar arası geçiş tuşu klavyenin altında. Bunun bir küçük modelinde yanda bulunuyor. Yani ben aldığımda uygundu diyebilirim fiyatı ama şimdi 2K bandından çok daha mantıklı seçenekler var. Fakat siz TKL boyutunda Numpad'li baktığınız için biraz seçenekler kısıtlı haliyle.

O zaman biraz daha bakınmaya devam edeceğiz anlaşılan. Çok hoşuma gitse de klavyeye 5-6 bin TL civarı para ayırmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı