3 bin TL'ye oyun kolu önerisi

JOTEMM

Hectopat
Daha fazla  
2600 TL'ye Xbox 9. nesil açık yeşil kol buldum, ancak bu kolun içeriği bomboş geldi. Kablo desen yok, USP adaptör desen kablosuz kullanım için o da yok. Pille çalışıyor, pilsiz kullanım içi batarya almak gerek ve bu kablodur bataryadır USB adaptör bunları extra almak 2 bin TL daha ekliyor. Hadi kablolu kullanayım desem sadece... buna değer mi bilmiyorum. Sizler ne dersiniz, buna alternatif hem bataryası olan hem USB adaptörü olan MSI GC30 V2 var veya HyperX Clutch var ve MSI olan 1750 TL'ye geliyor, HyperX ise 2000 TL siz bana bunlar içinde ne önerirsiniz veya bir alternatifiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrük limiti düşmemiş olsa 9.nesil xbox kolundan daha kullanışlı ve uzun ömürlü kollar daha uyguna alınabiliyordu ama şu an seçenekler azaldı malesef. Size önerim madem o kadar bütçeniz var 9. nesil xbox alıp geçin. Bana sorarsanız pilli olması bir dezavantaj değil. Batarya ömrü hakkında endişelenmenize gerek kalmıyor. Evde her zaman bir çift yedek pil bulundurmanız yeterli. Ancak bu sefer de stickler hall effect olmadığı için bir süre sonra stick drift olaylarıyla başınız ağrımaya başlayabilir ama çok uzun oyun saatlerine ulaşmıyorsanız o da baya uzun sürer diye düşünüyorum.

her zaman iki pil bulunurun demişsiniz ama bu da bi masraf sonuçta ben bunların olmasını istemem o yuzden pilli istemiyorum evde pil biticek gidip pil falan almam gerekicek bunların olması yerine msi veya hyperx alınır mı?

Alınır Hyperx kolu incelemiştim o da güzel. Msi'da alınır. İkisi de üzmez sizi. Youtube'da inceleme videolarına da bakmanız iyi olur.

Alınır HyperX kolu incelemiştim o da güzel. MSI'da alınır. İkisi de üzmez sizi. YouTube'da inceleme videolarına da bakmanız iyi olur.

Ben FIFA için alıyorum direk FIFA bunlar içinde geçerli mi dedikleriniz ve Xbox'un bu kadar eksik aksamı olması çok kotu degıl mı HyperX ve MSI'a göre ne dersiniz?

Microsoft Xbox Wireless Controller uyumlu 9. nesil beyaz Xbox Kolu ( Hepsiburada ), kol sorun yaratır mı hocam? Bu site üzerinden alınsa orijinal olarak kullanabilir miyiz?

Ben FIFA için alıyorum direk FIFA bunlar içinde geçerli mi dedikleriniz ve Xbox'un bu kadar eksik aksamı olması çok kotu degıl mı HyperX ve MSI'a göre ne dersiniz?
Xbox kutu içeriğinde en azından 2.4ghz alıcı olmamasına ben de karşıyım açıkcası. Batarya kiti, kablosu, alıcısı hepsinin bu fiyata kutu içeriğine dahil olması gerekirdi ama ne yazık ki yapacak birşey yok. Fifa için konuda geçen her 3 kolda üzmez rahatlıkla oynatır uzun süre.

Microsoft Xbox Wireless Controller uyumlu 9. nesil beyaz Xbox Kolu ( Hepsiburada ), kol sorun yaratır mı hocam? Bu site üzerinden alınsa orijinal olarak kullanabilir miyiz?
Çakma çıkacağını sanmıyorum alabilirsiniz.

peki siz yerimde olsanız xboxun bu noksanlıklarına rağmen genede tercih edilir mi?Hangisini neye göre tercih ederdiniz ve bi tane kesin alcak olsanız hangisi olurdu?

peki siz yerimde olsanız xboxun bu noksanlıklarına rağmen genede tercih edilir mi?Hangisini neye göre tercih ederdiniz ve bi tane kesin alcak olsanız hangisi olurdu?
3 ü arasından xbox kolunu alırdım eksiklerine rağmen. Neden derseniz zaten bluetooth ile kullanılabiliyor 2.4 ghz alıcı olmaması aşırı büyük bir eksi değil. Zira evde kendi kollarım için de bluetooth adaptörü aldım artık bluetooth ile kullanıcam. Ama benim için esas alma sebebi sizin aksinize pilli olması olurdu. Evde zaten sürekli bir ton pil oluyor şarjla falan uğraşmayı çok sevmiyorum. Yurtdışı alışverişi artık sıkıntı olmasaydı üçününde yüzüne bile bakmazdım orası da ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…