3 bin TL'ye oyun kolu önerisi

 
Kablo takınca gücü kablodan almaya başlayacak aynı anda hem şarj olup hem de bataryadan güç çekmeyeceği için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
Kablo takınca gücü kablodan almaya başlayacak aynı anda hem şarj olup hem de bataryadan güç çekmeyeceği için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
son olarak şuan alacagım xbox 9.nesil 2400 e geliyor msi gc30 v2 ise 1700 e geliyor ne derseniz onu alacagım hangisi daha mantıklı

son olarak şuan alacagım xbox 9.nesil 2400 e geliyor msi gc30 v2 ise 1700 e geliyor ne derseniz onu alacagım hangisi daha mantıklı
sadece fifa için alıyorum arada forza
 
Pillerin yüzde kaç olduğunu görmek için ne yapmak gerekiyor ve bu şekilde şarj edersek pilin verimliliği zayıflıyor mu belli bir süre sonra yoksa yıllarca kullanabiliyor muyuz?
Ledi var dolunca sabitleniyor. Çoğu şarj aletinin aksine tek tek sarj ediyor. Bazisinda 2 li takma zorunluluğu var. Bütün piller zamanla zayıflıyor. Şarjlı alırsan daha kötü. Dahili pil ile uğraşırsın.
 
son olarak şuan alacagım xbox 9.nesil 2400 e geliyor msi gc30 v2 ise 1700 e geliyor ne derseniz onu alacagım hangisi daha mantıklı


sadece fifa için alıyorum arada forza
Xbox alın pişman olmazsınız.

Hepsiburada'da olan aynı satıcı burada bir tık daha uyguna koymuş istediğiniz yerden alın.
 
şarjlı alırsan dediğiniz batarya kitinden mi bahsettiniz?

bu satıcıyı araştırdım garantisi bitmiş kol satıyolarmış ama örjimal.Ben direk amazonun kendisinden 2400 e getirttim teşekkür ederim yardımınız için bir de şunları sorayım.
1.Xbox kolu gelince kablolu kullanım için kaç wattlık bi kablo kullanmalıyım samsungumun kablosu var ama kola problem çıkartır mı?
2.Uzaktan kullanım için xboxun orjinal weirless adaptörünü mü kullanmam daha az gecikme yapar ve kullanım açısından daha az kopmalara sebep olur yoksa bluetooth 5.0 bi adaptör mü?(örnek olarak fotoğraf ekliyeceğim)
3.Sizce orjinal batarya kiti almalı mıyım bataryalı kullanmak eminim daha rahat olur ama pilleri şarj eden alet alsam da gene kullanabilirim.
 
Xbox 9. Nesil dışında dahili pili olan başka bir gamepad alırsanız diye dedim.
 
Amazon'da ben 2700 liranın altında görmemiştim ama ordan almanız daha iyi olmuş gönderici Amazon ise gerisi teferruat.
Kablo hiç farketmez herhangi bir type c kablosu iş görür. Xbox kolunda 2.4ghz alıcı gönderilmiyor. Bluetooth ile kullanacaksınız size bir adaptör lazım.

Bunu ben de sipariş verdim 189 liraydı şu an 10 lira zam gelmiş. Bir gün önce 209 liraydı. Günlük fiyatı oynuyor İçerisinde realtek chipseti var yani güzel f/p ürün daha pahalısına gerek yok gamepad bağlayıp oynamak için.
Bana sorarsanız haricen batarya almaya gerek yok ama isterseniz bir tane şarj edilebilir pil kiti alabilirsiniz onlar da kullanışlı olabilir ama çok ucuz değiller. Hem 2.4ghz alıcı hem kol için harici batarya alayım deseniz günün sonunda bir kol parası daha cebinizden çıkmış oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…