3 bin TL'ye oyun kolu önerisi

Evet satıcı da gonderıcı de Amazon com tr iyi denk geldi benim için. Benim merak ettiğim şu orijinal Xbox alıcısı var 900 1000 TL biliyosunuzdur sizce bu mu daha iyi olur yoksa TP-Link'in veya sizin attıgınız gibi bir markanın Bluetooth 5.0ları mı daha iyi olur bağlanma ve kopma için çünkü sanırım bazen Bluetooth'lar bağlanırken zorluk çıkarabiliyormuş.

ama şu da var bluetooth ile sadece kol değil kulaklığı mı veya başka şeyleri bağlayabilirim

Bluetooth her türlü daha mantıklı. Aldım dediğim bluetooth adaptörü az önce geldi. Hemen benim kolları bağladım şak diye bağlanıyor. Bir gecikme felanda yok yani. Xbox kolu bu konuda daha da iyidir diye düşünüyorum. Bağlı aygıt yokken kendini kapatıyor. Bağlı aygıtları açınca hemen devreye giriyor tekrardan ben beğendim yani.

ben de onu alayım o zaman sadece çok gecikmesi var mı onu araştıracagım

ben de onu alayım o zaman sadece çok gecikmesi var mı onu araştıracagım
Yani ben bi gecikme farketmedim. Hoparlörümü de bağladım ses iletiminde bile bir sıkıntı olmadı. Gamepad ile 3 4 metre öteden oynuyorum bu arada.

Valla 20 metre diyor bluetooth 5 için standart ama o kadar olacağını sanmam. zaten oda içinde kullanırken bir gecikme olacağını da sanmıyorum.

Valla 20 metre diyor bluetooth 5 için standart ama o kadar olacağını sanmam. zaten oda içinde kullanırken bir gecikme olacağını da sanmıyorum.
xboxun orjinal weirless adaptörünü almaya gerek var mı peki sizce daha az gecikmeli olur diye düşünyorum bluetootha gore siz ne dersiniz?

Gerek yok bu kolu zaten herkes BT ile kullanıyor. Gecikme olmaz.

Bende BT alayım o zaman teşekkür ederim. Bir de ben şu an şarj kiti mi alsam yoksa pilleri şarj eden alet mi alsam bilemedim öneriniz ne olurdu bu şarj batarya pil konusunda siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…