Genelde en stabil xbox oluyor deniyor pc için. Dualsense denemedim öyle dendiği için Xbox almıştım 2 ay önce. Çok güzel kol bence. 2500 e falan da bulunuyor bazen. Dualsense bence daha gelişmiş ama pc de uyumlu değil falan diyen çok. Denemedim bilmiyorum o yüzden emin konuşmuyorumGamepadi PC'den FIFA oynamak için istiyorum.
Bütçe maksimum 3 bin.
Gamepadi PC'den FIFA oynamak için istiyorum.
Bütçe maksimum 3 bin.
Bu arada ekleyeyim. Pil sorunu oluyor. Ben şarjlı duracell pil aldım. Sarj kutusuyla falan 500 gibi. Extra bir masraf çıkıyor. Bilgin olsun. Kendi pili de var galiba sonradan gördüm o da o fiyatlar.Genelde en stabil xbox oluyor deniyor pc için. Dualsense denemedim öyle dendiği için Xbox almıştım 2 ay önce. Çok güzel kol bence. 2500 e falan da bulunuyor bazen. Dualsense bence daha gelişmiş ama pc de uyumlu değil falan diyen çok. Denemedim bilmiyorum o yüzden emin konuşmuyorum
Genelde en stabil Xbox oluyor deniyor PC için. DualSense denemedim öyle dendiği için Xbox almıştım 2 ay önce. Çok güzel kol bence. 2500'e falan da bulunuyor bazen. DualSense bence daha gelişmiş ama PC de uyumlu değil falan diyen çok. Denemedim bilmiyorum o yüzden emin konuşmuyorum.
Bu arada ekleyeyim. Pil sorunu oluyor. Ben şarjlı Duracell pil aldım. Şarj kutusuyla falan 500 gibi. Extra bir masraf çıkıyor. Bilgin olsun. Kendi pili de var galiba sonradan gördüm o da o fiyatlar.
Denemedim dualsense. İlk defa kol kullanacağım için farketmedi bana. Xbox aldım yorumlara göre. Ama sorun olmuyorsa dualsense almak daha mantıklı. Daha gelişmişEğer Xbox koluna alışık iseniz Xbox kolu tercih edebilirsiniz değilseniz DualSense'te işinizi görür arkadaşlarım bağlıyor laptoptan rahat şekilde oynuyor.
Xbox'ın eksi yani o da maalesef.
Denemedim DualSense. İlk defa kol kullanacağım için fark etmedi bana. Xbox aldım yorumlara göre. Ama sorun olmuyorsa DualSense almak daha mantıklı. Daha gelişmiş.
Kendim Logitech F310 kullanıyorum fiyatı 700 TL civarında bayağı memnunum aldığımdan beri kablolu olması sorun değilse eğer tabii ki.
Genelde en stabil Xbox oluyor deniyor PC için. DualSense denemedim öyle dendiği için Xbox almıştım 2 ay önce. Çok güzel kol bence. 2500'e falan da bulunuyor bazen. DualSense bence daha gelişmiş ama PC de uyumlu değil falan diyen çok. Denemedim bilmiyorum o yüzden emin konuşmuyorum.
Eskiden kullanıyordum tuşları R2 l2 çok sert ellerimi ağrıtıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.