1NightOwL1 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #11 Katipke dedi: Hayır, hall effect yok daha kaliteli kollar var Genişletmek için tıkla... benim de içime pek sinmedi teşekkür ederim
Katipke dedi: Hayır, hall effect yok daha kaliteli kollar var Genişletmek için tıkla... benim de içime pek sinmedi teşekkür ederim
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.245 Makaleler 3 Çözümler 4 19 Mayıs 2025 #12 Rica ederim, başka kol takılırsa aklınıza veya verebileceğiniz üst limit artarsa daha güzel kollar da önerebilirim. Ama bu fiyata benim önerebileceğim en iyi kol gamesir supernova olur 1NightOwL1 dedi: benim de içime pek sinmedi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla...
Rica ederim, başka kol takılırsa aklınıza veya verebileceğiniz üst limit artarsa daha güzel kollar da önerebilirim. Ama bu fiyata benim önerebileceğim en iyi kol gamesir supernova olur 1NightOwL1 dedi: benim de içime pek sinmedi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla...
1NightOwL1 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #13 İncelemelerini izleyip bir karar vereceğim, aldıktan sonra da buraya yorumumu yazacağım. Herkese teşekkürler
İncelemelerini izleyip bir karar vereceğim, aldıktan sonra da buraya yorumumu yazacağım. Herkese teşekkürler