exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #41 ca9an dedi: Storm çok hızlı geliyorsa sunset de olur da, bütçeye Artisan'lar geliyor neredeyse onları önermedik mi hiç? Genişletmek için tıkla... Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. ca9an dedi: Storm çok hızlı geliyorsa sunset de olur da, bütçeye Artisan'lar geliyor neredeyse onları önermedik mi hiç? Genişletmek için tıkla... Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:24
ca9an dedi: Storm çok hızlı geliyorsa sunset de olur da, bütçeye Artisan'lar geliyor neredeyse onları önermedik mi hiç? Genişletmek için tıkla... Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. ca9an dedi: Storm çok hızlı geliyorsa sunset de olur da, bütçeye Artisan'lar geliyor neredeyse onları önermedik mi hiç? Genişletmek için tıkla... Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.902 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:53 #42 exy dedi: Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis. Genişletmek için tıkla... Bırakmazlar hocam yerler artisanı. Attıklarımdan başka çare yok gibi hocam.
exy dedi: Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis. Genişletmek için tıkla... Bırakmazlar hocam yerler artisanı. Attıklarımdan başka çare yok gibi hocam.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:53 #43 exy dedi: Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis. Genişletmek için tıkla... Yani siyahı duruyor, hazır bütçede en babasına yetiyorken bence alın geçin.
exy dedi: Sadece Zero mid kalmıs baktım ama. Hien soft Wine red alacaktım stok bitmis. Genişletmek için tıkla... Yani siyahı duruyor, hazır bütçede en babasına yetiyorken bence alın geçin.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.902 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:55 #44 ca9an dedi: Yani siyahı duruyor, hazır bütçede en babasına yetiyorken bence alın geçin. Genişletmek için tıkla... Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var.
ca9an dedi: Yani siyahı duruyor, hazır bütçede en babasına yetiyorken bence alın geçin. Genişletmek için tıkla... Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var.
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:56 #45 Michael_Kaiser dedi: Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var. Genişletmek için tıkla... var da soft s soft vyok
Michael_Kaiser dedi: Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var. Genişletmek için tıkla... var da soft s soft vyok
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #46 Michael_Kaiser dedi: Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var. Genişletmek için tıkla... Hien'in kırmızısı kalmamış. Ben de acaba hepsi mi bitti diye düşündüm.
Michael_Kaiser dedi: Ben kör değilsem tüm modellerin stoğu var. Genişletmek için tıkla... Hien'in kırmızısı kalmamış. Ben de acaba hepsi mi bitti diye düşündüm.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.902 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:58 #47 exy dedi: var da soft s soft vyok Genişletmek için tıkla... Hocam kalınlık pek etkilemez.
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:58 #48 ca9an dedi: Hien'in kırmızısı kalmamış. Ben de acaba hepsi mi bitti diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... kırmızısı cok güzeldi ya Michael_Kaiser dedi: Hocam kalınlık pek etkilemez. Genişletmek için tıkla... zero mid hızlı mı
ca9an dedi: Hien'in kırmızısı kalmamış. Ben de acaba hepsi mi bitti diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... kırmızısı cok güzeldi ya Michael_Kaiser dedi: Hocam kalınlık pek etkilemez. Genişletmek için tıkla... zero mid hızlı mı
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.601 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:59 #49 exy dedi: var da soft s soft vyok Genişletmek için tıkla... Soft da varmış
exy Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:59 #50 @Michael_Kaiser @ca9an hocam bir de bütçe var diye pahalı almak zorunda degilim. Hem Wraith coiled kablo da almak istiyordum onu alabilirim. 2 bin TL'ye bir şey olursa ama inanılmaz fark varsa olabilir. ca9an dedi: Eki Görüntüle 2615560 Soft da varmış Genişletmek için tıkla... Hiendegil, Zero. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:23
@Michael_Kaiser @ca9an hocam bir de bütçe var diye pahalı almak zorunda degilim. Hem Wraith coiled kablo da almak istiyordum onu alabilirim. 2 bin TL'ye bir şey olursa ama inanılmaz fark varsa olabilir. ca9an dedi: Eki Görüntüle 2615560 Soft da varmış Genişletmek için tıkla... Hiendegil, Zero.