Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
FSP H3 650 watt sakın almayın kronik sorunlu model çok ses yapıyor ve pek iyi güç kaynağı değil sırf markası FSP diye önerilen model ama FSP'nin ürettiği en kötü güç kaynakları arasına girer. Kendim kullanıyorum rezalet.
FSP H3 650 watt sakın almayın kronik sorunlu model çok ses yapıyor ve pek iyi güç kaynağı değil sırf markası FSP diye önerilen model ama FSP'nin ürettiği en kötü güç kaynakları arasına girer. Kendim kullanıyorum rezalet.
Arkadaşalr Xpg Pylon ve NZXT C750 arasında kaldım. Ve bu ikisi arasında neredeyse 1000 TL fark var. Sizce hangisini almalıyım? Fiyat farkı nedee bu kadar fazla ve ne gibi farkları var?
Arkadaşalr XPG Pylon ve NZXT C750 arasında kaldım. Ve bu ikisi arasında neredeyse 1000 TL fark var. Sizce hangisini almalıyım? Fiyat farkı nedee bu kadar fazla ve ne gibi farkları var?