safadoganayss
Kilopat
Palm-claw arası bir tutuşum var sanırım relaxed claw diye tabir ediliyormuş. Maksimum 3000 TL'ye kadar mouse önerir misiniz?
Garanti ve iade konusunda sıkıntılı bir firma, iletişime geçilebilecek telefon numaraları bile yok, ambalajı açılmış ürünlerde iade alınmaz gibi kanuna aykırı bir kuralları mevcut, mouse hakkında da yüksek hz de takıldığına dair ve yazılımıyla ilgili şikayet konular açılmış;RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Garanti ve iade konusunda sıkıntılı bir firma, iletişime geçilebilecek telefon numaraları bile yok, ambalajı açılmış ürünlerde iade alınmaz gibi kanuna aykırı bir kuralları mevcut, mouse hakkında da yüksek Hz de takıldığına dair ve yazılımıyla ilgili şikayet konular açılmış;
Rawm ES21 Pro kablosuz farede takılmalar oluyor
Arkadaşlar rawm ES21 Pro kablosuz farem var ama oyunlarda 1 saniyelik takılmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?www.technopat.net
Rawm ES21 Pro dongle çalışmıyor
Merhaba, bir ay önce forumdaki önerilerle Rawm ES21 Pro mouse aldım Wraithesports sitesinden. Mouse gayet güzel çalışıyordu, halen çalışıyor ama dongle ışıkları yanmıyor ve mouse kablosuz çalışmıyor. Bugün şarj olması için bilgisayara bağlı bir Type-C kablosunu mouse takıp kullandım, aynı...www.technopat.net
Neden başka firmalardan keyfi iade yapabiliyorum da buradan yapamıyorum, yapacağım keyfi iade, keyfi değil de elime aldım mouseyi beğenmedim, iade yapabilecek miyim? yapamayacağım. Bu benim kanunen hakım. Firmanın telefon numarası yok, sorun olduğunda da mailden video falan istiyorlar, videoda kasanız çıksın gibi komik istekler de olabiliyor. Bu tamamen firmanın kendisinin amatör olmasıyla ilgili bir durum. Çözümü mevcut derken? Ben mouseyi 8k da kullanmak için para ödüyorum, neden 1k Hz i kullanacağım ki? Her zaman yazılımı açıp, neden uğraşayım. Alırım taş gibi Razer. Satıcı da Amazon, gönderici de Amazon, marka da Razer zaten, yıllardır e spor arenalarında kendini kanıtlamış bir ürün. Neden uğraşıyım Wraith'ın kanun tanımayan kuralları ile?Attığınız sorunların çözümleride mevcut hocam hepsi software problemi bakmadan atmayın lütfen.
Razer'ların scroll problemleri yazmaya başlasak bitmez.
Ayrıca iade konusunda sert olmakta haklılar hocam sattıkları ürünler yurt dışından sınırlı miktarda getiriyorlar ve TR'de başka bir yerde satılmıyor her alan keyfine iade yapmayıversin bir zahmet.
Neden başka firmalardan keyfi iade yapabiliyorum da buradan yapamıyorum, yapacağım keyfi iade, keyfi değil de elime aldım fareyi beğenmedim, iade yapabilecek miyim? Yapamayacağım. Bu benim kanunen hakım. Firmanın telefon numarası yok, sorun olduğunda da mailden video falan istiyorlar, videoda kasanız çıksın gibi komik istekler de olabiliyor. Bu tamamen firmanın kendisinin amatör olmasıyla ilgili bir durum. Çözümü mevcut derken? Ben fareyi 8K da kullanmak için para ödüyorum, neden 1K Hz i kullanacağım ki? Her zaman yazılımı açıp, neden uğraşayım. Alırım taş gibi Razer. Satıcı da Amazon, gönderici de Amazon, marka da Razer zaten, yıllardır e-spor arenalarında kendini kanıtlamış bir ürün. Neden uğraşıyım Wraith'ın kanun tanımayan kuralları ile?
Best Mouse for CS2
Find the best mouse for CS2 and see what the pros are using. We've researched the best mice and give you some insights on them.prosettings.net
Best Mouse for VALORANT
Find the best VALORANT mouse and see what the pros are using. We've researched the best mice and give you some insights on them.prosettings.net
[URunfurl="true"]https://prosettings.net/guides/fortnite-mouse/[/URL]
Faze'e SteelSeries sponsor ama oyuncuların yarısı budapest majör finaline WLmouse ürünleriyle çıktılar, bırakın artık şu sponsor muhabbetini. Aylık gelirleri 90 bin dolarlara kadar varan oyuncular sırf sponsor diye ellerine kötü ürün almazlar.Hocam sizle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim farklı ve mantıklı hiçbir delil sunmuyorsunuz sadece esporcuların sponsorları olduğu için kullanmak zorunda oldukları farelerin yazıldığı siteyi atmaktan sıkılmadınız.
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com