3 bin TL'ye RX 6600 sisteme monitör önerisi

Driger

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Kardeşim için İtopya'dan hazır bir sistem aldık ancak monitör konusunda ne alacağımızı bilemediğim için sizlere danışmak istiyorum bütçe 3K biraz üzerine çıkılabilir.(1080p olur sanırım bu fiyata) sistem özellikliklerini aşağı bırakıyorum.
INTEL Core i3 12100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
ASUS PRIME H610M-K D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
GOODRAM 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram
ASUS Radeon RX 6600 DUAL V2 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
GameBooster GB-G205BB USB3.0 Mesh Panel ATX- MidTower Siyah kasa
PowerBoost Brio 80+ Bronze 600W 12cm Fanlı ATX PSU
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma)

Bilgisayarda cok ağır oyunlar oynanmayacak oynayan kişi 12-13 yaslarinda güncel oyunları kasmadan oynatsa yeter. Teşekkür ediyorum.

Hocam monitörü geçtim de raminizi 16 GB yapmadan o sistemi hiç etmişsiniz.

RAM 16 GB hocam 2X yazısı çıkmamış.

Güzel hocam.

75 Hz monitör sisteme yakışmaz hocam attığım monitör 165Hz. Lenovo'nun monitörlerini pek tavsiye etmiyorum.

Güzel hocam.

75 Hz monitör sisteme yakışmaz hocam attığım monitör 165Hz. Lenovo'nun monitörlerini pek tavsiye etmiyorum.
İndirim yakalayabilirsen lenovo legion r25i-30 alabilirsin ama indirimin geleceğini sanmıyorum. Pivot özelliği çok önemli değilse aoc 24g4xe alabilirsin.

İndirim yakalayabilirsen lenovo legion r25i-30 alabilirsin ama indirimin geleceğini sanmıyorum. Pivot özelliği çok önemli değilse aoc 24g4xe alabilirsin.
hocam söylediğiniz özelliğin ne anlama geldiğini bilmiyorum lakin 12-13 yasında cocugun oynayacagı valorant gibi oyunlarda kullanılacak gerek olur mu

Hocam söylediğiniz özelliğin ne anlama geldiğini bilmiyorum lakin 12-13 yasında cocugun oynayacagı Valorant gibi oyunlarda kullanılacak gerek olur mu?

Hocam pivot monitörün sağa sola üste aşağıya hareket ettiğini belirtir, pek önemi yok ama çocuk çok fazla PC kullanıyorsa pivot tercih edin gözleri yorulmasın ya da 7/24 boynu bükük oturmasın diye.

Hocam pivot monitörün sağa sola üste aşağıya hareket ettiğini belirtir, pek önemi yok ama çocuk çok fazla PC kullanıyorsa pivot tercih edin gözleri yorulmasın ya da 7/24 boynu bükük oturmasın diye.

teşekkür ederim hocam dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…