3 bin TL'ye sistem alınır mı?

firatttrta

Femtopat
Daha fazla  
Ben sadece Valorant gibi oyunları oynatması için falan 5K bandında sistem arıyordum, 3K'ya buldum. i5 4690'lı, GPU biraz eski ama idare eder. Şimdilik bu haliyle ileride geliştirme yaparım. Sizce alınır mı?
Bu arada sahibinden'de buldum ve Param Güvende yok.

Diğer özellikler neler? Belli bir seviyeye kadar GPU yükseltmesi yapabilirsiniz. Fakat bu fiyatta daha fazla yükseltilebilirlik arıyorsanız 2. el AM4 anakart işlemci bellek setlerine.

Hocam biraz eski ama benim isteklerimi yerine getiriyor.
i5 4690.
HD 6850 2 GB ekran kartı geliştireceğim.
8 GB RAM.
120 SSD 0
512 HDD 2. el.
Maalesef adam kargo kabul etmiyor sadece yüz yüze ve çok uzak.

Son düzenleme:
i5 4690.
8 GB RAM.
120 SSD 0
512 HDD 2. el.
valoranta 120gb ssd yeter eğer başka birşey kullanmayacaksanız hdd almayın boşuna hem yükleme süreleri çok yavaş hem para israfı olur sizin için valorant çok yormaz zaten o yüzden kasasız dizersiniz

i5 4690.
8 GB RAM.
120 SSD 0
512 HDD 2. el.
hemen hemen aynı sistem var üzer benden söylemesi

Valorant'a 120GB SSD yeter eğer başka bir şey kullanmayacaksanız HDD almayın boşuna hem yükleme süreleri çok yavaş hem para israfı olur sizin için Valorant çok yormaz zaten o yüzden kasasız dizersiniz.

Ben 2. el baktığımdan sadece ufak tefek işleri halleden bir bilgisayar arıyordum bunu buldum ve sizden yardım aldım yani HDD'yi ben seçmedim bana da 120 SSD yeter yani haklısın.

Hemen hemen aynı sistem var üzer benden söylemesi.

Evet eski sistem ama bayağı ucuza geliyor ve ekran kartı yükseltmesi yapmayı da düşündüm Valorant ve internet yeter benim için aslında o kadar mı kötü.

Ben 2. el baktığımdan sadece ufak tefek işleri halleden bir bilgisayar arıyordum bunu buldum ve sizden yardım aldım yani HDD'yi ben seçmedim bana da 120 SSD yeter yani haklısın.

Evet eski sistem ama bayağı ucuza geliyor ve ekran kartı yükseltmesi yapmayı da düşündüm Valorant ve internet yeter benim için aslında o kadar mı kötü.
ekran kartı takviyesi yapcaksan cpu da alman lazım alacağın pc nin anakartı max 5-6. nesil işlemci kaldırır bu cpu ya da gidecek çok iyi bir ekran kartı vardır ama valoda üzer her türlü bu pc sana 10 k ya patlar eğer 2. el takviye yapcaksan

Ekran kartı takviyesi yapacaksan CPU da alman lazım alacağın PC'nin anakartı Max 5-6. nesil işlemci kaldırır bu CPU'ya da gidecek çok iyi bir ekran kartı vardır ama Valorant'ta üzer her türlü bu PC sana 10 k ya patlar eğer 2. el takviye yapacaksan.

Değiştirdim ya 6500 TL'ye Ryzen 3 2200G 8 GB RX 580'li bir şey buldum 220 M.2 SSD 8 RAM var 16 yaparım DDR4 bir de anakartını söyleyeyim A320M S2H DDR4 anakartlardan pek anlamam. Peki bu iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı