3 Bin Tl'ye topladığım kasa

Evet hdd siz olmaz zaten şuan ekonomik durumuma göre göz ardı ettim sadece taşınabilir 1 tb hdd de var biraz ona da güveniyorum :)

Sana şöyle bi öneri yapayım o zaman. İşlemci soğutucuyu şu anlık alma. OC yapmana gerek yok şu an. Bu yüzden işlemci soğutucu gereksiz. Güzel bir harddisk al rahat et. www.vatanbilgisayar.com: Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar Eğer sonra almaya karar verdiysen www.vatanbilgisayar.com: Wd 3.5" 1Tb Caviar Black Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar bunu al bende bunu kullanıyorum. SSD yok ama çok hızlı bir harddisk.

Bu arada oyanayacağın oyunların her biri neredeyse 50 GB yer kaplıyor. Bunu da unutma derim.

Öneriler için teşekkürler bu doğrultuda bazı parçaları değişince işlemci fanını çıkartmama rağmen yine hdd takamadım son durum bu :
1774770509.jpg

İnşallah dolar düşer ben almadan rahat rahat hdd yi de takarım belki :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı