Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 22:25 #1 Herkese merhaba, Xbox One S buldum uygun fiyata sizce alınır mı? https://shbd.io/s/jBeVxHbH
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:39 #2 Ne tür oyunlar oynuyorsunuz ilanda ufak fan açma sorunu var demiş bir baktırmakta fayda var temizlik falan gerekebilir.
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz ilanda ufak fan açma sorunu var demiş bir baktırmakta fayda var temizlik falan gerekebilir.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.706 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:39 #3 Çok uygun duruyor. Gidip bakın.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 22:40 #4 Lskow dedi: Çok uygun duruyor. Gidip bakın. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile almak istiyorum o yüzden sordum. Chatln09 dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz ilanda ufak fan açma sorunu var demiş bir baktırmakta fayda var temizlik falan gerekebilir. Genişletmek için tıkla... fc24 mortal kombat felan oynarım
Lskow dedi: Çok uygun duruyor. Gidip bakın. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile almak istiyorum o yüzden sordum. Chatln09 dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz ilanda ufak fan açma sorunu var demiş bir baktırmakta fayda var temizlik falan gerekebilir. Genişletmek için tıkla... fc24 mortal kombat felan oynarım
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:44 #5 Huptrikko dedi: Param Güvende ile almak istiyorum o yüzden sordum. FC24 Mortal Kombat falan oynarım. Genişletmek için tıkla... O tür oyunlar için güzel cihaz ama yine de biraz araştırmanı öneririm elinde kol yoksa biraz daha çıkıp kollu ilanlara bakabilirsin.
Huptrikko dedi: Param Güvende ile almak istiyorum o yüzden sordum. FC24 Mortal Kombat falan oynarım. Genişletmek için tıkla... O tür oyunlar için güzel cihaz ama yine de biraz araştırmanı öneririm elinde kol yoksa biraz daha çıkıp kollu ilanlara bakabilirsin.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 22:45 #6 Chatln09 dedi: O tür oyunlar için güzel cihaz ama yine de biraz araştırmanı öneririm elinde kol yoksa biraz daha çıkıp kollu ilanlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kollu ilanlarda genellikle ya kolun bazı tuşları çalışmıyor ya da çok uçuk fiyatlara satıyorlar konsolu aldıktan sonra bir de kol almayı düşünüyorum.
Chatln09 dedi: O tür oyunlar için güzel cihaz ama yine de biraz araştırmanı öneririm elinde kol yoksa biraz daha çıkıp kollu ilanlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kollu ilanlarda genellikle ya kolun bazı tuşları çalışmıyor ya da çok uçuk fiyatlara satıyorlar konsolu aldıktan sonra bir de kol almayı düşünüyorum.