Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Merhaba ben 3 boyutlu koordinat sistemi yapmaya çalıyorum ama hiç kaynak bulamadım. Bunu Java ile yapabilir miyim? Uygulayan var mı acaba?
Merhaba ben 3 boyutlu koordinat sistemi yapmaya çalıyorum ama hiç kaynak bulamadım. Bunu Java ile yapabilir miyim? Uygulayan var mı acaba?
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 10 Mayıs 2024 #2 Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım ama Java'da Point3D diye bir sınıf vardı yanılmıyorsam, bakmadıysanız bir bakın.
Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım ama Java'da Point3D diye bir sınıf vardı yanılmıyorsam, bakmadıysanız bir bakın.
Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #3 k0vaaaks dedi: Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım ama Java'da Point3D diye bir sınıf vardı yanılmıyorsam, bakmadıysanız bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 boyutlu bir kordinat sistemi arayüzü oluşturup arduinoda gelen bilgileri onda işlemek istiyorum.
k0vaaaks dedi: Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlamadım ama Java'da Point3D diye bir sınıf vardı yanılmıyorsam, bakmadıysanız bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 boyutlu bir kordinat sistemi arayüzü oluşturup arduinoda gelen bilgileri onda işlemek istiyorum.
kel586 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 91 10 Mayıs 2024 #4 Furkannnn dedi: Hocam 3 boyutlu bir koordinat sistemi arayüzü oluşturup Arduino'da gelen bilgileri onda işlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bahsettiği point3D onu yapmanızı sağlıyor zaten.
Furkannnn dedi: Hocam 3 boyutlu bir koordinat sistemi arayüzü oluşturup Arduino'da gelen bilgileri onda işlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bahsettiği point3D onu yapmanızı sağlıyor zaten.