3 büyükler dışında en iyi taraftar grupları

turbey01

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Türkiye'de 3 büyükler dışında en iyi 3 taraftar grubu kim?
Benim sıralamam;

1-Ankaragücü, şu an süper ligdeler iyi bir dönemden geçiyorlar ama taraftarları sadece süper ligde değil alt liglerde bile destek oluyordu, stadyumları doluyordu, ayrıca mevzu olarak çok cesurlar ben hiç bir Ankaragücü taraftarının kavgadan kaçtığını görmedim
2-Eskişehirspor, eskiden süper ligde tarih yazıyordu, hatta 3 büyükler bile Eskişehirspor ile oynadıkları zaman korkuyordu, şu an tarihinin en karanlık dönemini geçiriyorlar yakın zamanda süper ligde iken kötü yönetim yüzünden bildiğin battılar, bölgesel amatör ligdeler, ama ona rağmen hala taraftarı çok fazla ve aynı süper ligde olduğu gibi bölgesel amatör lig maçlarında bile stadyum kapalı gişe oynuyor
3-Bursaspor, Eskişehirspor kadar olmasa da kötü bir dönemden geçiyorlar, daha 2010 yılında Süper ligde şampiyon olup Manchester united deplasmanından sadece 1 gol yiyen takım şu anda kötü yönetim yüzünden 2.ligdeler, 2.ligde oldukları için normal olarak taraftarı olmasına rağmen stadyumu doldurmuyorlar yönetime tepki amaçlı ama eskiden hiç abartmıyorum Bursa'da herkes Bursaspor taraftarıydı neredeyse 1 tane 3 büyükler tutan yoktu olsa da çok azdı.

Size göre en iyi Anadolu taraftarı kimler? Tek şu an olarak değil genel olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…