3 Channel RAM kullanabilir miyim?

Sakonzi

Megapat
Daha fazla  
2 Adet 8 GB XPG 3000 MHz RAM Dual Channel sipariş ettim. Elimdeki 3200 MHz 8 GB Crucial RAM'ıda boş olan 3.slota takmayı düşünüyorum. Performans açısından nasıl olur? 3 RAM'da 16 CL. Anakart MSI B450 GAMING Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullansanız bile, 2x8 + 1x8 olarak gözükür, önermem. Biraz daha para biriktirip, yeniden 8 GB RAM alın.

16gb ram şuan için yeterli hem de dual chanel
8gb daha taksanızda oyunlarda pek farkını hissetmezsiniz.
2 Adet 8 GB XPG 3000 MHz RAM Dual Channel sipariş ettim. Elimdeki 3200 MHz 8 GB Crucial RAM'ıda boş olan 3.slota takmayı düşünüyorum. Performans açısından nasıl olur? 3 RAM'da 16 CL. Anakart MSI B450 GAMING Plus.
Kullansanız bile, 2x8 + 1x8 olarak gözükür, önermem. Biraz daha para biriktirip yeniden, 8 GB RAM alın.
Bende şuan 8gb gskill sniperx var 16 yapmak istiyorum ama tek 8gb pek bulunmuyor 8x2 olarak satılıyor onu alacağım dual chanel gerçekten çok fark ettiriyor mu ?

Anakartınız 3 Channel desteklemiyor sanırsam.

Kullansanız bile, 2x8 + 1x8 olarak gözükür, önermem. Biraz daha para biriktirip, yeniden 8 GB RAM alın.

4 Slot düşünmüyorum fazlalık 8 GB olanı satacağım. Satana kadar takmayı düşünüyordum.

Bence de, fazlalık olanı satın. Çünkü 3 Channel ile stabilite sorunları yaşayabilirsiniz.

Satana kadar takayım mı peki? Bir de dimma2 ve dimmb2 slotları Dual-Channel çalışıyor dimma1’e mi dimmb1’e mi takayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…