Zagor dux est
Megapat
100 TL bütçem var 5 metre olursa iyi olur olmazsa 3 metre de olabilir. Piyasayı ve fiyatları pek bilmiyorum.
Aga açıkçası 2 tane sipariş ettim iade ettim ikisini de 5050 yazıyorlar ama tek çipli çıkıyor. Bilen biri daha önce alan biri varsa diye konu açtım ben de. O yüzden direk öneri bekliyorum ya.Dostum N11'de bu tip ürünler var ben üstte ki ürünü örnek olsun diye attım. Alttaki listeden diğer satıcıları inceleyebilirsin.![]()
Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11
Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11
Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benim attığım satıcıBir arkadaşıma danıştım evimled diye bir satıcıdan almış 100 liraya 44 tuşlu 3 pinli ben de sipariş ettim alacak arkadaşlara da bir öneri olsun.
Evet yeni fark ettim.Benim attığım satıcı![]()
Ben de almayı düşünüyorum baya araştırma yapmıştım en fazla yorum alan yerlerden birisiydi, Fakat ne kadar iyi yorum alırsa alsın sonuçta hassas bir şey yolda gelirken bir lehimin kırılması bile sıkıntı çıkartıyor, ürün elinize ulaştıktan sonra deneyimlerinizi yazar mısınız?Evet yeni fark ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.