3 çipli kumandalı RGB LED önerisi

Zagor dux est

Megapat
Yer
Antalya
100 TL bütçem var 5 metre olursa iyi olur olmazsa 3 metre de olabilir. Piyasayı ve fiyatları pek bilmiyorum.

Dostum N11'de bu tip ürünler var ben üstte ki ürünü örnek olsun diye attım. Alttaki listeden diğer satıcıları inceleyebilirsin.

Aga açıkçası 2 tane sipariş ettim iade ettim ikisini de 5050 yazıyorlar ama tek çipli çıkıyor. Bilen biri daha önce alan biri varsa diye konu açtım ben de. O yüzden direk öneri bekliyorum ya.

Birkaç kez şerit LED için sordum bu forumda, tam olarak cevap da alamadım doğrusu. İnternetteki ürünler pek de güvenilir değil bana kalırsa. Yaşadığın yerdeki bir elektrikçi veya şerit LED satan dükkan bulursan görerek alabilirsin.

Bir arkadaşıma danıştım evimled diye bir satıcıdan almış 100 liraya 44 tuşlu 3 pinli ben de sipariş ettim alacak arkadaşlara da bir öneri olsun.

Evet yeni fark ettim.
Ben de almayı düşünüyorum baya araştırma yapmıştım en fazla yorum alan yerlerden birisiydi, Fakat ne kadar iyi yorum alırsa alsın sonuçta hassas bir şey yolda gelirken bir lehimin kırılması bile sıkıntı çıkartıyor, ürün elinize ulaştıktan sonra deneyimlerinizi yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…