Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #1 3. dil olarak ne öğrenebilirim? Hangi dil işime yarayabilir?
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #2 Türkçenin yanında hangi dili biliyorsunuz? Eğer İngilizce ise Almanca veya Japonca öğrenebilirsiniz.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 Bence sen Türkçe ve Kürtçe biliyorsun. İngilizce öğrenebilirsin.
Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #4 Rx 570 dedi: Türkçenin yanında hangi dili biliyorsunuz? Eğer İngilizce ise Almanca veya Japonca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Ülküsüz dedi: Bence sen Türkçe ve Kürtçe biliyorsun. İngilizce öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum.
Rx 570 dedi: Türkçenin yanında hangi dili biliyorsunuz? Eğer İngilizce ise Almanca veya Japonca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Ülküsüz dedi: Bence sen Türkçe ve Kürtçe biliyorsun. İngilizce öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #5 Sydatolo dedi: İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizceni geliştirip Almanca öğren derim, daha çok işine yarar.
Sydatolo dedi: İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizceni geliştirip Almanca öğren derim, daha çok işine yarar.
Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #6 Rx 570 dedi: İngilizceni geliştirip Almanca öğren derim, daha çok işine yarar. Genişletmek için tıkla... Neden Almanca öneriyorsunuz? Diğer dillerden ayıran nedir? Yurt dışında ticaret yapacağımı pek düşünmüyorum. Asker olmayı planlıyorum.
Rx 570 dedi: İngilizceni geliştirip Almanca öğren derim, daha çok işine yarar. Genişletmek için tıkla... Neden Almanca öneriyorsunuz? Diğer dillerden ayıran nedir? Yurt dışında ticaret yapacağımı pek düşünmüyorum. Asker olmayı planlıyorum.
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 27 Ekim 2021 #7 Sydatolo dedi: İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum. Genişletmek için tıkla... Almanca veya İspanyolca öğrenin.
Sydatolo dedi: İngilizceyi kısmen olarak öğrendim. 3. dil olarak soruyorum. Kürtçe? Kürt etnik kökenli değilim. İngilizce ve Türkçe biliyorum. Genişletmek için tıkla... Almanca veya İspanyolca öğrenin.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2021 #8 Sydatolo dedi: 3. dil olarak ne öğrenebilirim? Hangi dil işime yarayabilir? Genişletmek için tıkla... Almanca.
Sydatolo dedi: 3. dil olarak ne öğrenebilirim? Hangi dil işime yarayabilir? Genişletmek için tıkla... Almanca.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Ekim 2021 #9 Sydatolo dedi: 3. dil olarak ne öğrenebilirim? Hangi dil işime yarayabilir? Genişletmek için tıkla... Almanca. Onu ise İspanyolca ve Fransızca takip etmeli.
Sydatolo dedi: 3. dil olarak ne öğrenebilirim? Hangi dil işime yarayabilir? Genişletmek için tıkla... Almanca. Onu ise İspanyolca ve Fransızca takip etmeli.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 27 Ekim 2021 #10 Japonca çok çekici bir dil mutlaka öğren istekliysen.