Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 20 Şubat 2021 #311 UçanİneğeVuranFil dedi: Sınırsız dilek hakkım ile o meteorun çarpmamasını isterdim. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum!
UçanİneğeVuranFil dedi: Sınırsız dilek hakkım ile o meteorun çarpmamasını isterdim. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum!
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #312 Lowell1 dedi: Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum! Genişletmek için tıkla... Sınırsız dilek hakkı istiyorum.
Lowell1 dedi: Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum! Genişletmek için tıkla... Sınırsız dilek hakkı istiyorum.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #313 Lowell1 dedi: Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum! Genişletmek için tıkla... Sen almadan ben seni yöneticilikten çıkmanı diliyorum!
Lowell1 dedi: Yönetici olarak sınırsız dilek hakkını elinden alıyorum! Genişletmek için tıkla... Sen almadan ben seni yöneticilikten çıkmanı diliyorum!
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 20 Şubat 2021 #314 batuhan_n dedi: Sınırsız dilek hakkı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dilek hakkın doldu. Artık yönetici değilim.
batuhan_n dedi: Sınırsız dilek hakkı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dilek hakkın doldu. Artık yönetici değilim.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Şubat 2021 #315 Lowell1 dedi: Eki Görüntüle 888274 Dilek hakkın doldu. Artık yönetici değilim. Genişletmek için tıkla... Seni kendi yetkim ile yönetici yapıyorum.
Lowell1 dedi: Eki Görüntüle 888274 Dilek hakkın doldu. Artık yönetici değilim. Genişletmek için tıkla... Seni kendi yetkim ile yönetici yapıyorum.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Şubat 2021 #316 Senden dileğim şu olurdu; Dünyanın sonunu getir.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Şubat 2021 #317 yyofc dedi: 1. güzel bir kariyer. 2. açlık sınırının altına düşmeyecek şekilde gelir. 3. ailem ve sevdiklerim ile güzel bir ömür. Done for me. Genişletmek için tıkla... Kabul, sanayi kariyeri yapıyorsunuz. Kabul, olduğunuz ülkede açlık sınırı 9 dolar ve sen aylık 15 dolar kazanıyorsun. Kabul, artık uzun ömürlüsünüz. DGDev dedi: Senden dileğim şu olurdu; Dünyanın sonunu getir. Genişletmek için tıkla... Kabul, artık dünyanın sonu geldi ve öldünüz.
yyofc dedi: 1. güzel bir kariyer. 2. açlık sınırının altına düşmeyecek şekilde gelir. 3. ailem ve sevdiklerim ile güzel bir ömür. Done for me. Genişletmek için tıkla... Kabul, sanayi kariyeri yapıyorsunuz. Kabul, olduğunuz ülkede açlık sınırı 9 dolar ve sen aylık 15 dolar kazanıyorsun. Kabul, artık uzun ömürlüsünüz. DGDev dedi: Senden dileğim şu olurdu; Dünyanın sonunu getir. Genişletmek için tıkla... Kabul, artık dünyanın sonu geldi ve öldünüz.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #318 1. Bu cin dahil bana hiç kimse zarar veremesin. 2. Bu cin yok olsun. 3. eğer geri gelebiliyorsa gelemesin.
1. Bu cin dahil bana hiç kimse zarar veremesin. 2. Bu cin yok olsun. 3. eğer geri gelebiliyorsa gelemesin.
nc.abidin Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #319 1- 999 milyar euro 2- Sağlıklı bir şekilde kalacak şekilde ölümsüzlük. (hiçbir şekilde zarar görmeme) 3- Kimsenin ölümsüz olduğumun farkına varmaması.
1- 999 milyar euro 2- Sağlıklı bir şekilde kalacak şekilde ölümsüzlük. (hiçbir şekilde zarar görmeme) 3- Kimsenin ölümsüz olduğumun farkına varmaması.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Şubat 2021 #320 Dc021x dedi: 1. Bu cin dahil bana hiç kimse zarar veremesin. 2. Bu cin yok olsun. 3. eğer geri gelebiliyorsa gelemesin. Genişletmek için tıkla... Kabul, cin sana zarar vermeyecek. Kabul, bu isimli cin yok oldu. Kabul, bu isimli cin bir daha gelmeyecek. nc.abidin dedi: 1- 999 milyar euro 2- Sağlıklı bir şekilde kalacak şekilde ölümsüzlük. (hiçbir şekilde zarar görmeme) 3- Kimsenin ölümsüz olduğumun farkına varmaması. Genişletmek için tıkla... Kabul, olduğunuz ülkede euro çok kötü bir para birimi değersiz iyi harcamalar. Kabul, kafanıza bina düştü ve yaşadınız bilim adamları artık sizi test olarak kullanıyor acı çekiyorsunuz. Kabul, kimse isimli bir kişi farkına varmadı.
Dc021x dedi: 1. Bu cin dahil bana hiç kimse zarar veremesin. 2. Bu cin yok olsun. 3. eğer geri gelebiliyorsa gelemesin. Genişletmek için tıkla... Kabul, cin sana zarar vermeyecek. Kabul, bu isimli cin yok oldu. Kabul, bu isimli cin bir daha gelmeyecek. nc.abidin dedi: 1- 999 milyar euro 2- Sağlıklı bir şekilde kalacak şekilde ölümsüzlük. (hiçbir şekilde zarar görmeme) 3- Kimsenin ölümsüz olduğumun farkına varmaması. Genişletmek için tıkla... Kabul, olduğunuz ülkede euro çok kötü bir para birimi değersiz iyi harcamalar. Kabul, kafanıza bina düştü ve yaşadınız bilim adamları artık sizi test olarak kullanıyor acı çekiyorsunuz. Kabul, kimse isimli bir kişi farkına varmadı.