3. dönem AÖL yeni kayıt açılır mı?

falquexe

Femtopat
Halk egitimde açılacağı söylendi. İnternetteki bir acık öğretim kanalı da 3. dönem yeni kayıt olacağını söylüyor fakat nedense pek guvenemedim, @333365 hocam yardımcı olabilir misiniz?

Geçen sene yapılmamıştı yeni kayıt. Sadece kayıt yenileme işlemi yapılmıştı. Belki bu sene yeni kayıt yapılabilir daha sınav kılavuzu açıklanmadığı için belli değil. Bence yeni kayıt açılmaz çünkü zaten Eylül'de yani 3-4 ay sonra yeni kayıt açılıyor.

3. kayıt döneminde kayıt yenilesem sınavlara girebilir miyim verilmemiş çok fazla sınavım var.

@falquexe, baktığınız kanal Açık Lise TV mi? Eğer o ise %90 ihtimalle doğrudur. Normalde 3. dönem için yeni kayıt olmuyor, kayıt yenileme işlemi oluyor. Bu sene değişiklik olursa bilemem.

3. kayıt döneminde kayıt yenilesem sınavlara girebilir miyim verilmemiş çok fazla sınavım var.
Kayıt yenilersen sınavlara girebilirsin. Ama sınav kılavuzu daha açıklanmadı. Eğer 17 yaşı ve altındaysan yani 18 yaşından gün almadıysan kayıt yenileyememe şansın var. Sınav kılavuzu açıklandığı zaman bu olay belli olur.

Zaten 17 yaş ve üstünde isen her türlü kayıt yenileyip sınava girebilirsin.

@hogwartscanavarı, 3. dönem için yaş şartı kalkmıştı diye hatırlıyorum. Başvurular başladığında netleşir her şey.

17'ye yeni girdim verilmemiş çok sınavım var sınav zamanını kaçırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…