Defkhammet
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde;
ASUS Turbo GTX 1080.
ASUS ROG STRIX GTX 1080.
Galax Exoc white GTX 1080 Ti mevcut.
Anakart ve işlemciyi yeni alacağım o konuda da önerilerinize açığım.
Şimdi gelelim mevzuya. Ben bu 3 ekran kartını da aynı kasada kullanacağım. Ona göre bir anakart lazım. İşlemci olarak R5 3600, R5 2600, R5 3500X ve 10400F düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ve hangi anakartı almalıyım? Anakart için bütçem 1500 lira. Kasa kalitesine bağlı olarak fiyat değişebilir, önemli olan soğutmasının iyi olması sonuçta içinde 3 tane ekran kartı tam güçte çalışacak. Bana önerilen kasayı paylaşıyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
www.sinerji.gen.tr
ASUS Turbo GTX 1080.
ASUS ROG STRIX GTX 1080.
Galax Exoc white GTX 1080 Ti mevcut.
Anakart ve işlemciyi yeni alacağım o konuda da önerilerinize açığım.
Şimdi gelelim mevzuya. Ben bu 3 ekran kartını da aynı kasada kullanacağım. Ona göre bir anakart lazım. İşlemci olarak R5 3600, R5 2600, R5 3500X ve 10400F düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ve hangi anakartı almalıyım? Anakart için bütçem 1500 lira. Kasa kalitesine bağlı olarak fiyat değişebilir, önemli olan soğutmasının iyi olması sonuçta içinde 3 tane ekran kartı tam güçte çalışacak. Bana önerilen kasayı paylaşıyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Thermaltake View 51 Tempered Glass ARGB Edition USB 3.0 e-ATX Full Tower Kasa
Thermaltake View 51 Tempered Glass ARGB Edition USB 3.0 e-ATX Full Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Son düzenleme: