3 Ekran kartından hangisi daha iyi bir seçim?

Huha57

Decapat
Daha fazla  
Babam bilgisayarında kendi oturumunu açık bırakmış ve gördüğüm kadarıyla bana yeni bir ekran kartı almak için araştırma yapıyor, daha önceden ekran kartı istediğimde bütçemin yettiği en iyi performans / soğutma veren ekran olan MSI'ın GamingX 1650Super ekran kartını gözüme kestirmiştim ancak gördüğüm kadarıyla babam bütçemin üstüne ekleme yapmış ve AMD almayı düşünüyor. Bu 3 ekran kartından hangisini almak daha mantıklı olur? Sistemime göre darboğaz yapmayacak seçeneği söylerseniz çok sevinirim.

Sistemim :
Anakart : Asus A320M-R
İşlemci : AMD Ryzen 5 1500X
Ram : Corsair Vengeance 16GB 2666Mhz DDR4
Ekran Kartı : Asus RX560 4GB Overclock/Gaming Edition
HDD : 1TB Seagate Barracuda
SSD : 500GB Samsung 860 EVO

Ekran kartlarının linkleri :
ASUS ROG Strix RX 570 8GB : Asus AMD Radeon RX 570 OC ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING 8 GB 256 Bit GDDR5 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
magaza=7renk
Sapphire RX5500XT Pulse 8GB : Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GamingX GTX 1650S 4GB : MSI GEFORCE GTX 1650 D6 GAMING X 4GB GDDR6 128bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Edit : 2500 TL'ye GTX 1660 hatta 1660Super alınabileceğinin farkındayım ancak babama gidip "ekran kartı bakıyormuşsun bak şu kart daha iyi" diyemem çünkü büyük ihtimalle sürpriz yapmaya çalışıyor, sadece bu 3 karttan hangisinin sisteme daha uyumlu ve daha fazla performans vereceğini söylerseniz sevinirim.

5500 XT kesinlikle ama sürücülerde hala sorun var mı bilmem onun dışında 1650 Super diğer alternatif, RX 570'i eleyin.

GTX 1650S Gaming X modelini tercih edin oyunlarda çok daha iyi bir performans verir.

5500XT'yi tam performans kullanmak için BIOS'u flashlamak vs. gerekiyordu ilk çıktığında ve gerçekten onunla uğraşmak istemiyorum, hala aynı performans sıkıntıları devam ediyor mu?

Hayır hocam performansı arttı 1660'ı geçiyor bir sıkıntısı yok.
Peki Sapphire 5500XT'nin soğutması nasıl? MSI GamingX'in dikkatimi çekmesinin asıl odağı 60 derece altında fanların çalışmaması ve %100 load altında bile 66-67 dereceyi geçmemesiydi. Biraz da ses takıntım var, o yüzden fanların 60C'den önce direkt olarak durması çok ilgi çekici geliyordu.

Hocam o özellik yeni nesil ekran kartlarını çoğunda var. Soğutması da gayet itidir Sapphire'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…