Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #1 3 adet RGB fanım var. Yaklaşık 2 metre kadar da LED şerit döşeyeceğim kasama. DC 12V 3A yeterli olur mu yoksa 4A almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2018
3 adet RGB fanım var. Yaklaşık 2 metre kadar da LED şerit döşeyeceğim kasama. DC 12V 3A yeterli olur mu yoksa 4A almalı mıyım?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 16 Ağustos 2018 #2 Kasaya dösiyecekseniz molex girişinden güç alabilirsiniz. Fanlar içinde anakart bağlantılarını kullanın.
Kasaya dösiyecekseniz molex girişinden güç alabilirsiniz. Fanlar içinde anakart bağlantılarını kullanın.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #3 Silinen üye dedi: Kasaya dösiyecekseniz molex girişinden güç alabilirsiniz. Fanlar içinde anakart bağlantılarını kullanın. Genişletmek için tıkla... Anakartım H110. Fanlar da ledler de RGB. Elimde kontrolcü , çoklayıcı , RGB iğnesi hepsi var. Sadece güç adaptörünü almadım.
Silinen üye dedi: Kasaya dösiyecekseniz molex girişinden güç alabilirsiniz. Fanlar içinde anakart bağlantılarını kullanın. Genişletmek için tıkla... Anakartım H110. Fanlar da ledler de RGB. Elimde kontrolcü , çoklayıcı , RGB iğnesi hepsi var. Sadece güç adaptörünü almadım.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 16 Ağustos 2018 #4 Güç için PSU'dan gelen molex kablosunu kullanın.