3 fanlı 3060 Ti mı 2 fanlı 4060 Ti mı?

İkisi aynı fiyat mı?
kusura bakmayın baslıktan dolayı ceza aldım, o yüzden gec cevap veriyorum. Hocam hazır sistem alıyorum ve yaklasık 1400 civarı bir fark var. bu benim icin sorun değil

Yasal değil derken adam açık kaynak kodlu paylaşmış yasal olmayan ne olduğunu anlamadım. FSR3 + FG bahsediyorsan yasal olmayan bir durum yok.
hayır hocam ondan bahsetmiyorum, online oyunlarda oynarken bildiğiniz gibi oyun dosyalarının içinde mod veya fazla bir dosya olmamalı, ban yemeye sebep olabilir. Ondan dplayı

Kusura bakmayın baslıktan dolayı ceza aldım, o yüzden gec cevap veriyorum. Hocam hazır sistem alıyorum ve yaklasık 1400 civarı bir fark var. Bu benim icin sorun değil

Hayır hocam ondan bahsetmiyorum, Online oyunlarda oynarken bildiğiniz gibi oyun dosyalarının içinde mod veya fazla bir dosya olmamalı, ban yemeye sebep olabilir. Ondan dplayı

Sadece 1400 lira fark için kesinlikle 4060 Ti olan sistem alınmalı.

Sıfır alınacaksa eğer 4060 Ti tabii ki de ama 2.el olacaksa 5500-6000₺'ye güzel bir 3060 Ti tatlı olur.

Ama yine o bütçelere 2.el 3080-3080 Ti hatta 3090'ların bulunabildiği gerçeği değişmiyor.

İki fanlı 4060 Ti alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı