3 fanlı ekran kartı yerine HDD almak mantıklı olmuş mu?

CoffeHolic

Megapat
Arkadaşlar ben PC toplarken 3 fanlı ekran kartı yükseltebilirken 800 TL civarı bir fiyata 3060'dan bahsediyorum. Onun yerine 1 TB HDD aldım 600 civarı Seagate sizce mantıklı mı olmuş herkes overclock yapmayacağın sürece görüntüden ibaret dedi. Bazen diyorum keşke 3 fanlı alsaymışım

Sizin için iyi olmuş diyebiliriz. 3060 için 3 fanlı olmazsa olmaz değil.

Depolama ihtiyacınız varsa iyi olmuş yoksa 3 fan her zaman daha iyidir.

Arkadaşım var i5-11400 ile RTX3060 kullanıyor tek fanlı, ısınma problemi yok diyor, siz iyi yapmışssınız.

Arkadaşım var i5-11400 ile RTX3060 kullanıyor tek fanlı, ısınma problemi yok diyor, siz iyi yapmışssınız.

2 fanın çapı olarak neredeyse 3 fanın ölçüsü yapıyor zaten biraz satış tekniği tarzı gibi bir şey olduğunu düşünüyorum ekstra ışıklandırmasıdır vesaire

Merhaba,
Elinize geldiyse pc'niz, furmark yazılımıyla stress testi yapın, sıcaklık kabul edilebilir seviyedeyse (ki bu kart o kadar mühendisin elinden geçiyor, illaki mantıklı sıcaklığı vardır) hiç canınızı sıkmayın. Sonuçta sıcaklıktan dolayı fps düşmediği sürece 10 tane fanı da olsa aynı fps i alıyorsunuz.

2 fan OC yapılmadığı sürece gayet yetecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…