742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 25 Haziran 2024 #1 3 fanlı kartım var, bunda sarkma olur mu? Destek lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.307 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 25 Haziran 2024 #2 Takmanız çok daha iyi olur.
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 25 Haziran 2024 #3 imnotagamer dedi: Takmanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım?
imnotagamer dedi: Takmanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım?
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 25 Haziran 2024 #4 Ben de üç fanlı kullanıyorum, kalem koydum ve memnunum xd.
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 25 Haziran 2024 #5 742795 dedi: Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım? Genişletmek için tıkla... O aparatlar ayarlanıyor zaten kendi ekran kartınızın ölçülerine göre diye biliyorum. Altına herhangi bir şey koysanız yeterli bu arada, lego bile koyabilirsiniz.
742795 dedi: Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım? Genişletmek için tıkla... O aparatlar ayarlanıyor zaten kendi ekran kartınızın ölçülerine göre diye biliyorum. Altına herhangi bir şey koysanız yeterli bu arada, lego bile koyabilirsiniz.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.307 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 25 Haziran 2024 #6 742795 dedi: Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile kasa arasındaki dikey mesafeyi ölçün. Ardından da şöyle bir şey alın, yeterli olur. Nerva Design 3D Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Ekran Kartı Destek Aparatı, Gpu Support, Ekran Kartı Destekleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nerva Design 3D Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Ekran Kartı Destek Aparatı, Gpu Support, Ekran Kartı Destekleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bu tarz tutucu kullanıyorum. Sağ altta AMD yazan tutucuyu görebilirsin.
742795 dedi: Bunun ölçülerini falan nasıl bulacağım? Nerden alacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile kasa arasındaki dikey mesafeyi ölçün. Ardından da şöyle bir şey alın, yeterli olur. Nerva Design 3D Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Ekran Kartı Destek Aparatı, Gpu Support, Ekran Kartı Destekleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nerva Design 3D Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Ekran Kartı Destek Aparatı, Gpu Support, Ekran Kartı Destekleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bu tarz tutucu kullanıyorum. Sağ altta AMD yazan tutucuyu görebilirsin.