3 GB RAM 1787 MB ekran kartı ve Core 2 CPU 4400 GTA 4 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Açarmıııııııııııı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Açarmıııııııııııı

GTA 5 de çökmesin

Yok çökmez, zaten öyle bir şey olursa PC kendini resetler. Korkacak bir şey yok

Abi biz site görevlisiyis bu bilgisayarı 100 TL'ye aldım bizim burada tanıdık bilgisayarcı var onun arkadaşıda bilgisayarcı hep bilgisayarları ona götürüyoruz hep oyunla alakalı şeyler söylüyor ailemde bu oyun bilgisayarı değil diyor ne yapacağım ben yahu

Baya baya iyi fiyata almışsınız bu arada. 2010 öncesi çoğu oyunu çalıştırır bu arada. Nadir olarak 2010 sonrası oyunları da öyle. GTA IV 2010'dan eski ama ağır bir oyun.

Eski oyunlar da gayet güzeldir. Oyunlara bak, Youtube'dan HD 3470 yaz, yanına da oyunun ismini yaz, nasıl çalışacağını gör.

Bu oyunu öneririm Grafikler falan efsane PC'in rahat kaldırır.

Hocam bana futbol lazım LoL lazım ama bu da olabilir önerebileceğiniz başka oyun var mı?

Hocam assasin Creed veya Mount Blade varband oynatır mı?

Assasin Creed veya Mount Blade varband olur mu hocam

Assasin Creed veya Mount Blade varband oynatır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…