Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #51 Linuxginar dedi: Pop!_OS olabilir veya Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Kubuntu nasıldır? @Linuxginar ya Kubuntu ya da Mint KDE düşünüyorum hocam.
Linuxginar dedi: Pop!_OS olabilir veya Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Kubuntu nasıldır? @Linuxginar ya Kubuntu ya da Mint KDE düşünüyorum hocam.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Mayıs 2022 #52 Acerdll dedi: Kubuntu nasıldır? @Linuxginar ya Kubuntu ya da Mint KDE düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kubuntu kullanmistim, KDE Neon da denenebilir.
Acerdll dedi: Kubuntu nasıldır? @Linuxginar ya Kubuntu ya da Mint KDE düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kubuntu kullanmistim, KDE Neon da denenebilir.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #53 Linuxginar dedi: Kubuntu kullanmistim, KDE Neon da denenebilir. Genişletmek için tıkla... KDE Neonu az önce denedim err yedim Şimdi umarım son denemem olacak olan kubuntuyu indirip deneyeceğim.
Linuxginar dedi: Kubuntu kullanmistim, KDE Neon da denenebilir. Genişletmek için tıkla... KDE Neonu az önce denedim err yedim Şimdi umarım son denemem olacak olan kubuntuyu indirip deneyeceğim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Mayıs 2022 #54 Acerdll dedi: KDE Neonu az önce denedim err yedim Şimdi umarım son denemem olacak olan kubuntuyu indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hatalar icin konu acin, yardimci olabilirler.
Acerdll dedi: KDE Neonu az önce denedim err yedim Şimdi umarım son denemem olacak olan kubuntuyu indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hatalar icin konu acin, yardimci olabilirler.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #55 Linuxginar dedi: Hatalar icin konu acin, yardimci olabilirler. Genişletmek için tıkla... Ben Mint+KDE'ye geri dönüyorum nedense olmadı beğenemedim Xfce olarak indirip KDE kurup Xfce'yi sileceğim nedense Mint+KDE çok iyiydi. Şu ana kadar kullandığım en stabil OS Mint+KDE'dir
Linuxginar dedi: Hatalar icin konu acin, yardimci olabilirler. Genişletmek için tıkla... Ben Mint+KDE'ye geri dönüyorum nedense olmadı beğenemedim Xfce olarak indirip KDE kurup Xfce'yi sileceğim nedense Mint+KDE çok iyiydi. Şu ana kadar kullandığım en stabil OS Mint+KDE'dir