3 GB RAM ile Payday 2 donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

hamstergamer73

Decapat
Daha fazla  
RAM
3 GB
Ekran kartı
AMD ATI Radeon 3300/3500 Series
İşlemci
Core 2 Quad Q8200
İyi akşamlar, iyi sosyaller. Normalde bilgisayarım RAM hariç Payday 2'nin sistem gereksinimlerini karşılıyor.
Ama oynarken aniden NPC çıkınca oyun kapanıyor.
3GB RAM olan bilgisayarıma 1 GB sanal RAM yüklesem sorun düzelir mi?
Ya da texture pack mi yüklesem?
En son olarak RAM almayı düşünüyorum, iyi akşamlar. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemin çok düşük RAM'i 8 yapıp denemeni öneririm.

Sanal RAM'in oyunlara katkısı değil zararı var. Testlere bakarsanız görürsünüz. 2GB RAM istiyor ama belki oyunun ilk sürümleri içindir. Ayrıca işletim sisteminiz nedir?

Kardeşim Payday'2'nin en düşük RAM gereksinimi 2 ve arada 1GB fark var. Büyük bir fark değil ve ayrıca işlemcin de yetmiyor, bu yüzden kasma yaşanabilir.

Payday 2'de yaklaşık 2500 saatim var bu oyunda RTX 3080'li sistem bile 60 FPS altına düşüyor sahip olduğun sistemle oynamaya çalışma bence. Eğer illa oynamak istiyorsan da Low Config ve diğer performans modlarını indirebilirsin.

Ayrıca sahip olduğun işletim sistemi Windows 10 ise o arkada çok fazla RAM Tüketir, Windows'una Debloat işlemi uygula

Ya kardeşim kafadan atma YouTube'da de videolar var, Full ayarlarda 110 FPS zaten, 60'a düşmesi bence RTX'e göre çok mümkün değil.
Arkadaşımın bilgisayarı RTX 3080 Ti, o bile fazla FPS alıyor.

Ya kardeşim kafadan atma YouTube'da de videolar var Full ayarlarda 110 FPS zaten 60a düşmesi bence RTX'e göre çok mümkün değil Arkadaşımın bilgisayarı RTX 3080 Ti O bile fazla FPS alıyor

Madem öyle buyurun şöyle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet çünkü senin izlediğin Benchmark'lar oyuna herhangi bir yük bindirmeyen soygunlar ve neredeyse hepsi normal zorluğunda oynanıyor, Payday 2'de zorluk yukarı çıktıkça polislerin spawn sayısı da artıyor ve bu işlemciye daha fazla yük bindiriyor, ve bu oyunun kötü optimizasyonu ile birleşince FPS'ini inanamayacağın derecede öldürüyor.

Kardeşim benimle dalga mı geçiyorsun? Belki adamın işlemcisi veya RAM'ı az. Al bunu izle sen de en son nesil işlemci RTX 3070'le.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Death Sentence One Down'da white House aç bakayım 130 FPS çalıştıracak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…