Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 17 Nisan 2021 #11 Furkan ALTIPARMAK dedi: 3 GB RAM ve HDD ile Windows 10 sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kral ben 4 gb ram kullanıyorum ne fanteziler yaşatıyor bana. Bilgisayarı camdan aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi. Windows 7 kur tavsiyemdir.
Furkan ALTIPARMAK dedi: 3 GB RAM ve HDD ile Windows 10 sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kral ben 4 gb ram kullanıyorum ne fanteziler yaşatıyor bana. Bilgisayarı camdan aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi. Windows 7 kur tavsiyemdir.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 17 Nisan 2021 #13 Vittorio03 dedi: Kral ben 4 gb ram kullanıyorum ne fanteziler yaşatıyor bana. Bilgisayarı camdan aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi. Windows 7 kur tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM i5 8250U ile Windows 10 kullanırken ben de deliriyorum SSD olmadığı sürece 128 GB RAM olsa yine delirtir insanı. HDD uyumu hiç yok nedense.
Vittorio03 dedi: Kral ben 4 gb ram kullanıyorum ne fanteziler yaşatıyor bana. Bilgisayarı camdan aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi. Windows 7 kur tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM i5 8250U ile Windows 10 kullanırken ben de deliriyorum SSD olmadığı sürece 128 GB RAM olsa yine delirtir insanı. HDD uyumu hiç yok nedense.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #14 8.1 LTSC(?) kullanın.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #15 Furkan ALTIPARMAK dedi: 3 GB RAM ve HDD ile Windows 10 sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet ben 2 GB RAM ve eMMC ile kullanıyorum donma takılma yaşarsınız.
Furkan ALTIPARMAK dedi: 3 GB RAM ve HDD ile Windows 10 sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet ben 2 GB RAM ve eMMC ile kullanıyorum donma takılma yaşarsınız.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 17 Nisan 2021 #16 Revivmeooi dedi: 8 GB RAM i5 8250U ile Windows 10 kullanırken ben de deliriyorum SSD olmadığı sürece 128 GB RAM olsa yine delirtir insanı. HDD uyumu hiç yok nedense. Genişletmek için tıkla... 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın.
Revivmeooi dedi: 8 GB RAM i5 8250U ile Windows 10 kullanırken ben de deliriyorum SSD olmadığı sürece 128 GB RAM olsa yine delirtir insanı. HDD uyumu hiç yok nedense. Genişletmek için tıkla... 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 17 Nisan 2021 #17 sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hiç denemedim fakat cidden açıldıktan sonra kendine gelmesini hiç beklemediniz mi?
sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hiç denemedim fakat cidden açıldıktan sonra kendine gelmesini hiç beklemediniz mi?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 17 Nisan 2021 #18 Revivmeooi dedi: Bilemiyorum hiç denemedim fakat cidden açıldıktan sonra kendine gelmesini hiç beklemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ciddi söylüyorum SSD varmış gibi kullandım.
Revivmeooi dedi: Bilemiyorum hiç denemedim fakat cidden açıldıktan sonra kendine gelmesini hiç beklemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ciddi söylüyorum SSD varmış gibi kullandım.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #19 sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... 64 GB RAM mi? HDD ile kullanan çok tanıdığım var RAM sorun çıkarmassa gerisi sorun değil.
sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... 64 GB RAM mi? HDD ile kullanan çok tanıdığım var RAM sorun çıkarmassa gerisi sorun değil.
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #20 sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... Benim depolamam o kadar değil yahu.
sleepinnice dedi: 64 GB RAM + HDD kullandım, bir sorun çıkartmadı. O kadar da abartmayın. Genişletmek için tıkla... Benim depolamam o kadar değil yahu.