3 GB RAM'li sisteme Windows sürümü önerisi

yusuf25_0

Hectopat
W7 W8.1 veya W 10 LTSC'ye geçmeyi düşünüyorum. Oyunlar ve programlarda en iyi performansı hangi işletim sisteminde alırım? İşlemcim Atom, 2.1 GHz.

W7 W8.1 veya W 10 LTSC'ye geçmeyi düşünüyorum. Oyunlar ve programlarda en iyi performansı hangi işletim sisteminde alırım? İşlemcim Atom, 2.1 GHz.

Güvenlik ve hız için 8.1.

Win 10 kurun. Oyunlar 8.1 ve 7 de buga girip hata verebiliyor. Ayrıca FPS takıntınız yoksa 2014'e kadar olan tüm oyunları oynarsın.

Ben zaten eski oyunları oynuyorum gayet de iyi oynanıyor

Ben W 10 superlite kullanıyorum 8.1 ondan hızlı mı olur?

Siz Win 10 kullanın oyunlarda renklerde hata çıkabiliyor.

Windows 7 diğer işletim sistemlerine göre daha az RAM kullanabiliyor RAM'iniz az olduğu için Win 7 uygun olacaktır.

W7 W8.1 veya W 10 LTSC'ye geçmeyi düşünüyorum. Oyunlar ve programlarda en iyi performansı hangi işletim sisteminde alırım? İşlemcim atom, 2.1 GHz.

Windows 10 1903-1909 veya 1803.

Win 10 kurun. Oyunlar 8.1 ve 7 de buga girip hata verebiliyor. Ayrıca FPS takıntınız yoksa 2014'e kadar olan tüm oyunları oynarsın.

Siz Win 10 kullanın oyunlarda renklerde hata çıkabiliyor.
FPS takıntım azıcık var, oyunlarda FPS az oldugunda, kastıgında falan çok sinirleniyorum.

FPS takıntım azıcık var oyunlarda FPS az oldugunda kastıgında falan çok sinirleniyorum.

Hocam o bilgisayarla zor ben Celeron N3060 HD 4400 4 GB RAM'li sistemle CS:GO'da 15 FPS alıyorum. Sizi düşünemiyorum. FPS takıntınız varsa Windows 7 kullanın ama ben Win 10'u öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…