3 gün rapor ne zaman biter?

dalak1

Hectopat
Bu pazartesi akşamı 23.40'ta rapor aldım pazartesi okula gittim. Raporda 3 gün istirahat uygundur yazıyor. Perşembeye kadar mı geçerli yoksa çarşamba mı?
Raporda bitiş tarihi yazmıyor.

Bu pazartesi akşamı 23.40'ta rapor aldım pazartesi okula gittim. Raporda 3 gün istirahat uygundur yazıyor. Perşembeye kadar mı geçerli yoksa çarşamba mı?

Aldığın günden itibaren başlıyor sanırım keşke doktora sorsaydınız.

Aldığınız günden itibaren başlıyor. Perşembe günü okula/işe gitmelisiniz

Aldığınız günden itibaren başlıyor. Perşembe günü okula/işe gitmelisiniz.

Hocam okula o gün gittiyseniz diğer günden başlıyor bende pazartesi 3 gün rapor aldım okula gittiğim için perşembeye kadar geçerli.

Hocam okula o gün gittiyseniz diğer günden başlıyor bende pazartesi 3 gün rapor aldım okula gittiğim için perşembeye kadar geçerli.

Sağ olun hocam perşembe kimya sözlüsü varda ona da hiç giresim yok.

İfadeler: Lyc
Doktorun yazdığı tarihten başlar eğer raporda başlangıç tarihi pazartesi ise okula veya işe gitmen birşeyi değiştirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…