Valorant'ı açamıyorum yanıt vermiyor diyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum sonra Görev Yöneticisi'nden cıkmaya çalıştığım zaman ondan da yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Daha 1 saat önce formatladım düzelsin diye hala aynı sorunlar devam ediyor. Windows ayarları bile açılmıyor.
Valorant'ı açamıyorum yanıt vermiyor diyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum sonra Görev Yöneticisi'nden cıkmaya çalıştığım zaman ondan da yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Daha 1 saat önce formatladım düzelsin diye hala aynı sorunlar devam ediyor. Windows ayarları bile açılmıyor.
İnan tam olarak ne olduğunu söylemek zor. Kurulum veya windows sürümüyle ilgili bir şey olabilir iso dosyasını microsoftun orijinal sitesinden alıp rufus ile flash diske yazdırmanı öyle kurulum yapmanı öneririm. Ayrıca donanımları kontrol edebilirsin fanları vs, birileri oynamış olabilir...
İnan tam olarak ne olduğunu söylemek zor. Kurulum veya Windows sürümüyle ilgili bir şey olabilir ISO dosyasını Microsoft'un orijinal sitesinden alıp Rufus ile flash diske yazdırmanı öyle kurulum yapmanı öneririm. Ayrıca donanımları kontrol edebilirsin fanları vs, birileri oynamış olabilir...
Muhtemelen temiz kurulum yapamadığından dolayıdır, bu adımları uygularsan sorunun çözülür. İhtiyacın olursa sesli olarak veya teamviewer üzerinden de müsait zamanda yardımcı olurum.
Muhtemelen temiz kurulum yapamadığından dolayıdır, bu adımları uygularsan sorunun çözülür. İhtiyacın olursa sesli olarak veya teamviewer üzerinden de müsait zamanda yardımcı olurum.