3 Günlük Yas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tyler Deinsburg

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden.com'un yaptığı bu şeyi sizden de beklerdim. En azından sağda duran ''W10 bu zamana kadar ki en iyi Windows'' reklamını kaldırıp ülkece içinde bulunduğumuz bu acıya sadece bir adet siyah kurdele ile sizlerde katılabilirdiniz. Bugün gazete alırken şöyle bir baktım logosunu değiştirip siyah yapan tek gazete Meydan'dı.
Bakın DH bile koymuş.
NOT: Normalde DH'ye hiç girmem, sadece bakmak için girdim ve bu güzel manzara ile karşılaştım.

Son düzenleme:
Google da 3 günlük yas için arama çubuğunun altına siyah kurdeleyi eklemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde milli yas olduğu için bütün her yerde her platformda bunun olması gerektiğini düşünüyorum.

Sadece Meydan değil; Cumhuriyet, Milliyet ve Zaman'da siyah logo ile çıktı. Aslında bunun pek bir önemi yok, önemli hangi renkle değil, yazan konu ve yansıtılışı.

Technopat logosunun yanına siyah kurdeleye ihtiyaç yok. Bugün Technopat ailesi olarak bu acıyı paylaşmaya ihtiyaç var. Bu acı hepimizin. Yoksa siteyi siyaha boya, içinde o acıyı içinde hissetmedikçe hiç bir anlamı yok.

Bakalım gerçekten yastalar mı? Peki sen yasta mısın? Hiç kimse yasta değil maalesef, ölenlerin yakınları dışında. Onun içi bırakalım yalandan önemseme ayaklarını.
Hz. İbrahim'i yakacaklarmış ateş gül bahçesi olmuş bilirsin neyse işte bir tane karınca ateşi söndürmek için su atıyormuş bir karga ise ateşi harlamak için odun. Sonra karga karıncaya senin attığın su ne işe yarar ki küçücük hayvansın o da demişti; en azından safımı belli ederim. Bizlerde o karıncayız gidenleri geri getiremeyiz, iş hayatımızdan, okumuzdan vazgeçemeyiz belki savaşı bitiremeyiz ama safımızı belli ederiz!

13 Mayıs 2014'de, 301 madencimizi kaybettik. Tüm ülkece yas tutuldu, hemde onlar yas ilan etmediler. Şimdi neden yaklaşık 100 kişi için yas tutmayalım? Orada bulunanların barış için yürüdüğü için mi? Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın oh ne rahat. Eğer o yılanı 1000 yıl yaşatırsan bir gün sana da dokunur. Ne olduğunu şaşırırsın. Eğer bir hükümetin halkını katledecek kadar gözünü kan bürüdüyse işte şimdi sıkıntılar başladı demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…