Halledebilirsiniz. Daha dönem yeni başladı ve alanlar değiştirilebiliyor.Bu hafta pazartesi günü gidip velim dilekçe verdi, ben de iptal ettirdim dedim iptali oluyor mu diye, evet dedi. Tamam yapalım dedim direkt bitti dedi. Neyse sonra eve geldim, bu sabahtan akşama kadar düşündüm, uzun vadede kafam rahat edecek, benim EA'ya geçmem lazım. Dolayısı ile pazartesi salı veya çarşamba velim ile birlikte gidip odaya girip olayı anlatsam halleder miyiz?
Yok aksine iyi, kariyer fikri ve doğru düşünce sonucu bu karara vardım.Derslerin mi kötü? Neden geçiyorsun?
Bu hafta pazartesi günü gidip velim dilekçe verdi, ben de iptal ettirdim dedim iptali oluyor mu diye, evet dedi. Tamam yapalım dedim direkt bitti dedi. Neyse sonra eve geldim, bu sabahtan akşama kadar düşündüm, uzun vadede kafam rahat edecek, benim EA'ya geçmem lazım. Dolayısı ile pazartesi salı veya çarşamba velim ile birlikte gidip odaya girip olayı anlatsam halleder miyiz?Geçilebilir. Velinizle gidip durumu anlatın, değiştirirler.
Halledebilirsiniz. Daha dönem yeni başladı ve alanlar değiştirilebiliyor.Bu hafta pazartesi günü gidip velim dilekçe verdi, ben de iptal ettirdim dedim iptali oluyor mu diye, evet dedi. Tamam yapalım dedim direkt bitti dedi. Neyse sonra eve geldim, bu sabahtan akşama kadar düşündüm, uzun vadede kafam rahat edecek, benim EA'ya geçmem lazım. Dolayısı ile pazartesi salı veya çarşamba velim ile birlikte gidip odaya girip olayı anlatsam halleder miyiz?
Çok stres yaptım vallahi de billahi de. İçim içimi yer oldu düşünmekten deliriyorum. EA'ya geçmem her halükarda daha iyi olacak. Hocam siz de dua edin gidince bu işi çözelim. 3. haftaya girdiğimiz için umutlu bir tereddüt vardı içimde. Dediğiniz de doğru dönem yeni başlayacak. Hadi bakalım inşallah yaparız.Halledebilirsiniz. Daha dönem yeni başladı ve alanlar değiştirilebiliyor.
Sıkıntı yapmayın kendinize, müdür yardımcınız falan çok kıl biri değilse değiştirir ki en son veliniz ile gittiğinizde de değiştirecekmiş zaten. Yasal olarak bir engel de yok. Allah yardımcınız olsun.Çok stres yaptım vallahi de billahi de. İçim içimi yer oldu düşünmekten deliriyorum. EA'ya geçmem her halükarda daha iyi olacak. Hocam siz de dua edin gidince bu işi çözelim. 3. haftaya girdiğimiz için umutlu bir tereddüt vardı içimde. Dediğiniz de doğru dönem yeni başlayacak. Hadi bakalım inşallah yaparız.
İlçe Milli Eğitim ilgilenir mi bilemiyorum, alan değiştirme dediğimiz şey aslında sınıf değiştirme ve bu da idarenin yapabileceği bir şey.@Wlixe Hatta hocam cuma günü değiştirmek için son şans vb. demişti gelen kız (nöbetçiydi). Ama tabii bunu 2-3 gün dedi son şans son şans diye. Eğer okuldan olmazsa İlçe Eğitim Müdürlüğü'ne gidip yapabilir miyiz?
Ya hocam böyle sakin sessiz biri gibi görünerek girdim odaya, sessiz sessiz kısık sesle dile getirdim, dedi ki duyamıyorum, ben de sonra volume'u arttırdım da konuştum, velin gelsin imzalasın dedi, sonra imzaladı, velim geldi pazartesi gunu iste, ben de cuma gunu iptal ettirdim ama işte yine EA geçeceğim. Kıl değil de deli diyelim biz. Ege bölgesinden gelme bir hali var, olmazsa oradan girer muhabbet açmaya falan çalışırım falan denerim en son çare. Velimle giderim giderken de plan yaparım falan garantilemek için. Ama yine de gidip yapacağız şu işi inşallah.Sıkıntı yapmayın kendinize, müdür yardımcınız falan çok kıl biri değilse değiştirir ki en son veliniz ile gittiğinizde de değiştirecekmiş zaten. Yasal olarak bir engel de yok. Allah yardımcınız olsun.
İlçe milli eğitim ilgilenir mi bilemiyorum, alan değiştirme dediğimiz şey aslında sınıf değiştirme ve bu da idarenin yapabileceği bir şey.
Ya zaten çalışacağım o eksikleri kapamak için yapmadığım şey değil, tek derdim yeter ki değiştirsinler.Sıkıntı yapmayın kendinize, müdür yardımcınız falan çok kıl biri değilse değiştirir ki en son veliniz ile gittiğinizde de değiştirecekmiş zaten. Yasal olarak bir engel de yok. Allah yardımcınız olsun.
İlçe milli eğitim ilgilenir mi bilemiyorum, alan değiştirme dediğimiz şey aslında sınıf değiştirme ve bu da idarenin yapabileceği bir şey.
Ayrıca bu alan değiştirme mevzusunu da çok fazla kafaya takmayın. 1. dönem başında değiştirmezlerse 2. dönem başında değiştirirler. Sayısal bölüme falan da geçmeyeceğiniz için fazla bir kaybınız da olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.