3 haftada TYT geometri biter mi?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Elimde Bilgi Sarmal TYT-AYT geometri kitabı var, konuların çoğunu biliyorum, kitabı bitirmek yeterli olur mu?

Elimde Bilgi Sarmal TYT-AYT geometri kitabı var, konuların çoğunu biliyorum, kitabı bitirmek yeterli olur mu?

Hocam bence 3 haftada biter ama yine de konuları güzelce dinleyip sindirerek gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ama geometriniz çok iyiyse bitirirebilirsiniz o zaman iyi olur.

@Nisshin Hocama da sormak lazım hocam sen ne dersin bu konu için.

2025de geometriden yatırdılar o yüzden tek kaynak yeterli olmayabilir. Bilgi sarmal iyi kitaptır herkesin çözmesi lazım.

Geometri asla bitmez, sadece bitmiş gibi görünür. Ondan dolayı geometriden şu kadar kaynak bitir demek istemiyorum. Eline geçeni çöz. O kadar güzel gizliyorlar ki çözümü aklın hayalin durur. O yüzden ne kadar çok soru görürsen o kadar iyi.

Geometri soruyu görebilme işidir hocam. Konuyu, formülleri soru tiplerini ne kadar bilirsen bil yine de çözemeyeceğin sorular çıkacak o yüzden farklı soru tipleri ve farklı kaynaklar elden geçirmeye bak. Hedefin konu odaklı olmasın

Konuları biliyorsanız bile tüm soruları çözecek vaktiniz olmaz 3 haftada.

Ha ama sadece üçgenlerse evet yeterli. Ayrıca biraz temelinizin ve az bir şey de olsa soru pratiğinizin olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…